5x elektrische bedrijfswagens leasen

Bij ROS finance treft u niet alleen bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor in de leasevoorraad aan, maar ook een groot aantal elektrische bedrijfswagens.

Voor u als ondernemer zitten er vele voordelen aan het leasen van een elektrische bestelbus t.o.v. een bedrijfswagen met een diesel- of benzinemotor. Niet alleen zijn oplaadkosten goedkoper dan tankkosten, maar u kunt ook milieuzones probleemloos inrijden. Daarnaast profiteert u van hoge efficiëntie en verrassende prestaties. In deze blog lichten wij 5 elektrische bedrijfswagens uit die u bij ROS finance kunt leasen. 

  1. Peugeot Partner Electric
  2. Renault Kangoo Z.E.
  3. Nissan E-NV200
  4. Mercedes-Benz eVito
  5. Volkswagen e-Crafter

1. Peugeot Partner Electric

De Partner Electric van Peugeot laat zien hoe een bestelwagen niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk kan zijn. De 49 kW (67 pk) elektromotor van de Peugeot Partner Electric is in slechts een half uur tot 80% opgeladen. Zijn actieradius is ongeveer 170 km2. 

Bekijk hier de Peugeot Partner Electric in de leasevoorraad.

Peugeot Partner Electric | ROS finance

2. Renault Kangoo Z.E.

De Kangoo Z.E. is een kleine, 100% elektrische bedrijfswagen van Renault. De bestelwagen beschikt over een handige, grote schuifdeur waardoor u uw materialen gemakkelijk kunt inladen. Met een stille, krachtige elektromotor van 44 kW wordt u veel rijplezier geboden. U heeft de keuze uit de reguliere Kangoo Z.E. of de Dubbele Cabine (eventueel met 5 zitplaatsen). 

Ook een Renault Kangoo Z.E. rijden? Klik dan hier. 

Renault Kangoo Z.E.

3. Nissan E-NV200

Net als de Renault Kangoo Z.E. beschikt de Nissan E-NV200 over een 44 kW elektromotor. Deze 100% elektrische bestelwagen van Renault is in slechts 40 minuten volledig opgeladen. De efficiënte Nissan E-NV200 beschikt over een laadvermogen tot 4,2m3 en een actieradius van maximaal 200 km.

Bekijk hier de Nissan E-NV200 in onze leasevoorraad. 

Nissan e-nv200

4. Mercedes-Benz eVito

De eVito van Mercedes-Benz is de eerste elektrische bestelwagen in zijn klasse en beschikt over een 85 kW (116 pk) elektromotor. Zoals u van Mercedes-Benz gewend bent, is ook de eVito een comfortabele en veilige bedrijfswagen. De Gesloten Bestelwagen is leverbaar in 2 lengtematen, namelijk lang en extra lang. Met een laadvermogen van maximaal 1.015 kg is de eVito de ideale elektrische bestelwagen voor ondernemers. 

Bekijk hier de Mercedes-Benz eVito in onze leasevoorraad. 

Mercedes Benz eVito

5. Volkswagen e-Crafter

Met de plannen voor een nieuwe Volkswagen Crafter, ontstond ook meteen het idee voor een elektrische versie. De Volkswagen e-Crafter heeft een laadvolume van 11,3 m3, een 100 kW elektromotor met een bijbehorende actieradius van 173 km. 

Ook een Volkswagen e-Crafter rijden? Klik dan hier. 

VW e-crafter

Wilt u een bedrijfswagen leasen bij ROS finance? Bekijk hier onze volledige leasevoorraad.

Terug naar overzicht