Bedrijfswagens vergelijken: Volkswagen Caddy & Volkswagen Crafter

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen en twijfelt u over welke bedrijfswagen het beste bij u past? In deze nieuwe blogserie vergelijken we bedrijfswagens met elkaar, zodat u beter een keuze kunt maken voor Welke bedrijfswagen past het best bij u? In deze blog vertellen we u over de Volkswagen Caddy en de Volkswagen Crafter.

Volkswagen Crafter

De Volkswagen Crafter is een ideale bedrijfswagen voor het vervoeren van zware beladingen. U kunt namelijk tot wel 3500 kg vervoeren! Het is dan ook niet gek dat de Crafter in 2017 is uitgeroepen tot ‘Van of the year’. Ook is deze krachtige Volkswagen de enige in zijn klasse met een universele laadvloer. Op deze universele laadvloer zijn er speciale aansluitingen aangebracht die geschikt zijn om verschillende soorten opbergsystemen op aan te sluiten. De Volkswagen Crafter heeft een 2.0 TDI met 136 pk en is verkrijgbaar in voorwielaandrijving, achterwielaandrijving, en 4MOTION- vierwielaandrijving.

Uitbreiden is ook mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een trekhaak laten bevestigen, LED- koplampen laten plaatsen, of een opstaptrede in de zij- en achterbumper laten aanbrengen. U kunt de Volkswagen Crafter samenstellen zoals u dat wilt. Een Volkswagen Crafter leasen? Dat kan bij ROS Finance vanaf €110,00 per maand.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een compacte, ruime bedrijfswagen die ook wel het ‘kleine broertje’ van de Crafter wordt genoemd. De Caddy is wat kleiner dan de Crafter, maar beschikt nog steeds over voldoende laadruimte.

De Caddy heeft standaard een schuifdeur aan de zijkant, net als een achterdeur met ruit. U heeft hier als voordeel dat u altijd de binnenspiegel kunt gebruiken, bij de Crafter is dit niet altijd zo. De Caddy beschikt net als de Crafter over een 2.0 TDI motor, maar dan met 110 pk. Omdat de Caddy een compactere en kleinere bedrijfswagen is, heeft Volkswagen een aantal veiligheidssystemen vanuit de personenwagens meegenomen. Een voorbeeld hiervan is het Multi Collision Breaking System, die ervoor zorgt dat de motoren na een aanrijding uitgeschakeld worden om brand te voorkomen.

Ondanks dat de Volkswagen Caddy kleiner en compacter is dan de Crafter, blijft het een prima keuze om kleinere ladingen te vervoeren! Daarnaast is de Caddy dankzij de lichtere motoren en minder pk’s ook zuiniger in gebruik van brandstof dan de Crafter.

Wilt u een Volkswagen Caddy leasen? Bij ROS Finance least u een gebruikte Caddy al vanaf € 79,50 per maand!

Bent u na het lezen van deze blog geïnteresseerd in het leasen van een Volkswagen Crafter of Caddy? Bekijk de mogelijkheden in de lease voorraad van ROS Finance.

Terug naar overzicht