Betaalbare private lease auto’s

Dat private lease steeds populairder wordt, las u al in één van onze vorige blogs. In het eerste half jaar van 2017 werden er in Nederland maar liefst 21.000 auto’s gefinancierd dankzij private lease.En dat is geen vreemde ontwikkeling, want dankzij private lease is het voor u als consument ineens veel laagdrempeliger om een auto aan te schaffen. U hoeft niet in één keer een flink bedrag neer te tellen voor een nieuwe auto, maar betaalt maandelijks een vast bedrag aan de leasemaatschappij.

Daarbij profiteert u nog eens van extra voordelen, want in dit bedrag zijn onder andere het reparatie en onderhoud, verzekeringen en belastingen inbegrepen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. In deze blog delen we drie populaire en zeer betaalbare private lease auto’s met u. Lees ook verder over de toename in private lease auto’s.

Fiat 500

Sinds de lancering van de vernieuwde versie in 2007 is de Fiat 500 een populaire auto onder de private leaserijders. De auto staat bekend om zijn opvallende retrodesign, compacte model en vele mogelijke kleurcombinaties. Dankzij het compacte formaat, is het ook geliefde stadsauto. De Fiat 500 bekend als een zuinige auto dankzij de reductie van de cilinderinhoud. Dit zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik, zonder het verlies van prestaties.

Fiat 500 leasen met private lease? Dat kan bij ROS Finance al vanaf €219 per maand.

Smart ForFour

Ook de Smart is een populaire stadsauto dankzij het compacte model en de zeer zuinige rijstijl. De ForFour is een nieuwe uitvoering die – zoals de naam al zegt – plaats biedt aan vier passagiers. De motor van deze vierzitter is achterin geplaatst, waardoor de auto slechts 3,49 meter lang is. Zo kunt u moeiteloos parkeren op elke plek in de stad.

Ondanks het compacte model, beschikt de Smart ForFour over verrassend veel bagageruimte. Wist u dat u maar liefst 975 liter aan bagageruimte heeft wanneer de achterbank is neergeklapt? Ook wanneer de achterbank wel in gebruik is, bedraagt het volume nog altijd 215 liter.

Smart ForFour leasen met private lease? Dat kan al vanaf het zeer lage bedrag van €174 per maand.

Volkswagen up!

De up! is het kleinste model van Volkswagen. U kunt uw Volkswagen up! geheel naar eigen wens samenstellen. De auto is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en interieuren. Ook kunt u kiezen uit 7 motoren, waaronder 5 benzinemotoren en zelfs een variant op aardgas of een electromotor.

De standaarduitvoering beschikt over o.a. 14 inch velgen, Bluemotion Technology, in hoogte verstelbaar stuur, centrale portiervergrendeling en een instapcomfortsysteem voor achterpassagiers.

Wilt u een Volkswagen up! leasen met private lease? Bij ROS Finance least u uw eigen up! vanaf €224 per maand.

Eén van deze auto’s of een andere auto leasen met private lease? Neem contact op met ROS Finance voor de mogelijkheden!

Terug naar overzicht