BMW Financial Lease

BMW Financial Lease

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen of personenauto? Bij ROS Financial Lease heeft u de keuze uit een breed aanbod BMW modellen. U bepaalt zelf de looptijd die past bij de afschrijving van de leaseperiode van de auto én uw persoonlijke situatie. Dus geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Benzine, diesel, LPG of elektrisch?

De  keuze voor een benzine, diesel, LPG  of elektrische auto hangt af van het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden. Onze financial lease specialisten denken met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden.

BMW leasen

Auto’s, markante persoonlijkheden en technische innovaties kenmerken de geschiedenis van BMW. Het merk werd verder gevormd door mijlpalen en innovaties. BMW maakt, zoals de slagzin het al zegt, rijden geweldig. BMW staat bekend als producent van luxe en sportieve auto’s met veel vermogen. Naast het sportieve imago staat het merk ook voor kwaliteit en degelijkheid. Bekende BMW series zijn de BMW 1-serie, BMW 2-serie, BMW 3-serie, BMW 4-serie, BMW 5-serie, BMW X-serie en BMW M-serie,

Ontdek welk model bij u past!

Waarom ROS Financial Lease?

Wie een auto wil kopen vindt in ons een betrouwbare partner. Onze financial lease specialisten zorgen ervoor dat u de beste aankoop doet, onder de beste omstandigheden. Open, eerlijk en recht door zee. Zo kleuren we persoonlijk contact in. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken waarmee we samenwerken. Wij adviseren u over de beste optie: BMW private lease of BMW financial lease?

Oog voor uw persoonlijke situatie

We zetten alles voor u op een rijtje met oog op uw persoonlijke situatie. Dit doen wij door rekening te houden met:

  • inkomsten;
  • lasten;
  • kredietverleden;
  • doel van de lening.

Wij denken met u mee

Wij denken breed met u mee over wat het beste bij uw wensen, budget en bedrijfsvoering past. Daarbij adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Zo komen we tot een op maat gesneden constructie die net zo goed aanvoelt als uw nieuwe bolide.

Bekijk alle BMW modellen
Andere merken die ROS finance aanbiedt