Dagelijks tientallen nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens

Ros Finance heeft inmiddels meer dan 150 aangesloten dealers, waardoor de voorraad constant in beweging is. Er worden auto´s verkocht, maar hier komen net zo snel weer andere auto´s voor in de plaats.

Ros financial lease en de dealers met wie wij overeenkomsten getroffen hebben, krijgen dagelijks nieuwe auto’s in het assortiment.

Ben jij dus op zoek naar een auto met gunstige financieringsvoorwaarden? Heeft het assortiment op de website van Ros financial lease op het moment nog niet de auto waar jij naar op zoek bent? In dat geval is het dus slim om dagelijks even terug te komen naar de website van Ros financial lease, om zo de nieuwste auto’s als eerste te zien te krijgen.

Een andere auto met Ros financial lease financieren

Maar je hebt nog een andere optie, waarmee je jouw gewenste auto tegen de meest gunstige financieringsvoorwaarden kunt aanschaffen. Zoek jouw auto simpelweg op op het internet. Vervolgens kun je via de website van Ros financial lease eenvoudig de financieringstermijnen opzoeken, die je zou moeten betalen wanneer je diezelfde auto wilt aanschaffen.

Met behulp van het formulier kun je deze vervolgens bij Ros financial lease indienen. Ros financial lease neemt contact op met de auto verkoper en koopt deze in principe van hem over, om deze vervolgens onder voorbehoud van financial lease aan jou te verkopen!

Terug naar overzicht