Dealer uitgelicht: Henk van Hout Auto’s

Ruim 25.000 personenauto’s en bedrijfswagens, onze lease voorraad blijft maar groeien. Dat geeft ons een onwijs trots gevoel, want onze zakelijke lease en private lease klanten willen we graag voorzien van een zo groot mogelijk aanbod aan bedrijfswagens en personenauto’s.

Autodealers en garages kunnen de autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS Finance. De auto’s worden dan met behulp van een koppeling met ons systeem automatisch in onze lease voorraad getoond. Daarnaast adverteren wij wekelijks op Marktplaats met 500 tot 1.000 auto’s. Hiermee profiteert u dus van een gratis, extra afzetkanaal voor uw autovoorraad.

Inmiddels zijn meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ons aangesloten. Wij lichten regelmatig aangesloten dealers uit samen met één van haar juweeltjes uit de lease voorraad. Dit keer is het de beurt aan Henk van Hout Auto’s.

Over Henk van Hout Auto’s

Henk van Hout Auto’s ligt in het Brabantse Beek en Donk, vlakbij Gemert en Helmond. Met ruim 30 jaar ervaring is Henk van Hout Auto’s hét adres voor een betrouwbare jonge occasion.

Henk van Hout Auto's | ROS finance

Henk van Hout Auto’s beschikt over een ruime voorraad. Over het algemeen jonge tweedehands auto’s van diverse merken. Nagenoeg alle occasions van Henk van Hout Auto’s zijn afkomstig van de eerste eigenaar en zijn dealer onderhouden. Henk van Hout Auto’s biedt u ook de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen en een garantie af te sluiten tot maar liefst twee jaar.

Mocht u de auto van uw dromen niet vinden bij Henk van Hout Auto’s dan bieden zij u ook de mogelijk om uw wensen kenbaar te maken bij één van de verkopers. Zij zullen dan gericht op zoek gaan naar de auto die voldoet aan uw wensen. De voorraad van Henk van Hout Auto’s wisselt voortdurend waardoor de kans groot is dat ze een auto vinden die volledig aansluit aan uw wensen.

Bekijk de voorraad van Henk van Hout Auto’s in onze lease voorraad.

Uitgelicht: Volkswagen Passat Variant bij Henk van Hout

Deze nette Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI Comfort Line Blue Motion uit 2013 met 105 pk is dé uitstekende gezinsauto. De donkergrijs metallic gekleurde occasion beschikt onder andere over Cruise Control, 16 inch lichtmetalen velgen en een prachtig panoramadak. Deze Passat Variant is al te leasen voor €191,73 per maand met een leaseperiode van 60 maanden en een slottermijn van €2.988. Bekijk de Volkswagen in onze lease voorraad.

Autovoorraad gratis aanmelden

Wilt u als dealer of garage ook profiteren van een gratis advertentiemogelijkheid? Bij ROS Finance kunt u uw autovoorraad nu gratis aanmelden. Ruim 250 autobedrijven en dealers gingen u al voor!

Terug naar overzicht