Dealer uitgelicht: Autobedrijf Bert Hardeman

Op het moment bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 auto’s en zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ROS finance aangesloten.

Dit aantal groeit nog iedere dag en we zijn dan ook maar al te blij met ons ruime leaseaanbod, omdat we daarmee onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die bij hen past.

Uit de dealers en autobedrijven die aangesloten zijn bij ROS finance, lichten we elke maand één van die dealers uit. We vertellen graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om via deze dealer een auto te leasen bij ROS finance. Deze maand is lichten we Autobedrijf Bert Hardeman uit Veenendaal uit.

Autobedrijf Bert Hardeman uit Veenendaal

Autobedrijf Bert Hardeman bestaat al sinds 1986 en is een echt familiebedrijf. Bert en zijn vrouw Maaike Hardeman startten het bedrijf aan de Valleistraat, in hun garage achter het woonhuis. Vanaf 2000 werden de werkzaamheden verder voortgezet in het huidige pand aan De Smalle Zijde 33 in Veenendaal. Hier beschikt het autobedrijf over een moderne werkplaats, een ruime showroom en een buitenterrein. Sinds juli 2014 is hun schoonzoon, Maurits van de Merwe, toegetreden in het bedrijf, om het uiteindelijk van Bert en Maaike Hardeman over te nemen.

Bert Hardeman is een full service autobedrijf: voor de in- en verkoop van een auto, onderhoud en reparatie van alle automerken kunt u bij Bert Hardeman terecht. Bert Hardeman specialiseert zich in het leveren van een betrouwbare occasion tegen een schappelijke prijs en biedt de occasion dan ook zo ‘klaar’ mogelijk aan. Dit houdt in dat de occasion: een APK keuring en onderhoud heeft gehad én uitvoerig technisch is gecontroleerd. Om uw occasion rijklaar te maken rekent Bert Hardeman geen rijklaarmaakkosten.

Autobedrijf Bert Hardeman staat voor: professionaliteit, klantgerichtheid en vakbekwaamheid.

Occasions van Bert Hardeman

Bij Bert Hardeman uit Veenendaal vindt u een ruim aanbod aan occasions. Er is ook een mogelijkheid deze te financieren met financial lease via ROS finance, zowel voor zakelijke als particuliere rijders.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in het systeem? Dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond.

Terug naar overzicht