Dealer uitgelicht: Autobedrijf Brunveld

Momenteel bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 personenauto’s en bedrijfswagens en dat aantal groeit elke dag. Daar zijn wij uiteraard erg trots op, want zowel onze zakelijke lease als private lease klanten willen we graag voorzien van zo veel mogelijk keuze aan bedrijfswagens en personenauto’s.

Van alle aangesloten dealers en autobedrijven lichten wij iedere maand een dealer uit. Deze keer is de dealer van de maand Autobedrijf Brunveld uit Hoogeveen. De dealer van de maand bij ROS finance wordt als partner in de spotlights gezet. Autobedrijf Brunveld heeft deze maand de volgende extra’s van ons gekregen: 

  • Gratis Marktplaats advertenties en 7-daagse dagtoppers;
  • Blogpost op de website;
  • Social promotie op ROS finance socials.

De extra aandacht voor dit familiebedrijf is dan ook zeer op zijn plaats. Namens ROS finance willen wij Autobedrijf Brunveld bedanken voor de prettige samenwerking. Wij kijken er naar uit om nog meer tevreden klanten de weg op te helpen! 

Dealer van de maand bij ROS finance

Wij zijn maar al te trots op onze aangesloten dealers. Daarom belonen wij de dealer van de maand altijd met extra aandacht. Iedere maand kan de desbetreffende dealer rekenen op een bezoek op locatie, waarbij wij nooit met lege handen komen.

Gratis advertenties op Marktplaats bij normale en 7-daagse dagtoppers worden verzorgd. Tevens wordt er een blogartikel gewijd aan deze dealer op de website én ook op onze social media kanalen wordt de dealer van de maand uitgelicht. De gratis en prominente plek op de homepage van ROS finance zorgt voor de aandacht die de dealer verdient.

Autobedrijf Brunveld uit Hoogeveen

Het familiebedrijf ‘Autobedrijf Brunveld’ is al meer dan 35 jaar actief met de in- en verkoop van jonge personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Het bedrijf is gevestigd op het bedrijvenpark “Buitenvaat” in Hoogeveen, direct aan de A37 en vlakbij knooppunt A28-A37.

Autobedrijf Brunveld beschikt over een mooie selectie jonge dealeroccasions in verschillende prijsklassen en brandstoffen. Daarnaast beschikt deze dealer over verschillende bedrijfswagens met dubbele cabines en een verzorgd aanbod van jonge bedrijfswagens tot en met 3.500 kg.

“Door kritische inkoop, vakkundige controle, correcte afspraken en marktconforme prijzen hebben we een klantenkring opgebouwd in heel Nederland.
Autobedrijf Brunveld

Voor Autobedrijf Brunveld staat betrouwbaarheid bovenaan. Het bedrijf gaat dan ook zorgvuldig om met de bouwjaren, typeaanduidingen, opties en kilometerstanden van de personenauto’s en bedrijfswagens die worden aangeboden. Bij iedere auto wordt een RDW Tellerrapport verstrekt. Het autobedrijf hanteert een zogenaamde “Goed-op-weg-prijs”. Hiermee geeft Brunveld aan dat alle occasions geleverd worden met een nieuwe of recente APK, een grondige afleveringsinspectie en personenauto’s tot 9 jaar en 180.000 km. Dit is inclusief 6 maanden CarGarantie Basis, waarbij geen afleverkosten berekend worden. Zo bent u als klant altijd zeker van een betrouwbare lease auto of bedrijfswagen van Autobedrijf Brunsveld via ROS finance. 

Occasions van Autobedrijf Brunveld

Bekijk in onze lease voorraad rond de 14 occasions van Autobedrijf Brunveld. U heeft de keuze uit  bedrijfswagens van verschillende formaten en merken, waaronder Mercedes-Benz en Iveco.

Uiteraard is er de mogelijkheid om een occasion van Autobedrijf Brunveld bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere rijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering.

Sluit ook aan bij ROS finance

Wilt u als autodealers of garage aansluiten bij ROS finance? Dat kan! U kunt uw autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij koppelen uw personenauto’s en bedrijfswagens automatisch aan onze lease voorraad, zodat deze meteen zichtbaar zijn op ROS finance.

Terug naar overzicht