Dealer uitgelicht: Autobedrijf Heije uit Ede

Op dit moment vindt u in onze leasevoorraad ruim 25.000 personenauto’s en bedrijfswagens en zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ons aangesloten. En deze aantallen blijven maar groeien! We zijn dan ook maar al te blij met ons ruime aanbod omdat we daarmee onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die bij hen past.

Elke maand lichten we een dealer uit en vertellen we graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om via deze dealer een auto te leasen bij ROS finance.

Deze maand is het de beurt aan Autobedrijf Heije die sinds 2017 haar autovoorraad op ROS finance heeft staan.

Zeker de afgelopen maanden hebben we wederzijds mooie resultaten kunnen boeken en hebben we in 2 maanden tijd maar liefst 5 auto’s op aanvraag kunnen financieren. Een resultaat om trots op te zijn!

Autobedrijf Heije uit Ede

U vindt Autobedrijf Heije aan de Pakhuisweg in Ede, naast Restaurant het Pakhuis. Dankzij de centrale ligging tussen Ede en Veenendaal is Autobedrijf Heije een echt begrip in de omgeving. Deze dealer is al meer dan 35 jaar actief, waarbij inmiddels de tweede generatie van familie Heije hard aan de weg timmert bij het familiebedrijf.

Tevredenheid van klanten is voor Autobedrijf Heije de grootste drijfveer. Met haar diensten en service wil zij de klanten dan ook tevreden houden en kunnen klanten altijd vrijblijvend langskomen om de auto’s te bekijken.

Daarnaast biedt het autobedrijf diverse (onderhouds)diensten aan zoals APK-keuringen, reparaties, het leveren en installeren van accessoires en beschikt Autobedrijf Heije zelfs over de benodigde apparatuur voor airco-onderhoud. Kortom: een fijne, onafhankelijk autobedrijf waar klanten ook na de aanschaf van hun auto een leven lang terecht kunnen.

Occasions van Autobedrijf Heije

Bij Autobedrijf Heije vindt u een ruim aanbod aan diverse occasions. Er is ook een mogelijkheid deze te financieren met een financiering via ROS finance, zowel voor zakelijke als particuliere rijders. Bekijk hier de auto’s van Autobedrijf Heije in onze leasevoorraad.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in het systeem? Dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond. Bovendien adverteren wij wekelijks met 500 tot 1.000 auto’s op Marktplaats. U profiteert zo gratis van een interessant, extra afzetkanaal voor hun autovoorraad!

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden!

Terug naar overzicht