Dealer uitgelicht: Autobedrijf Henk Kuiper

Op het moment bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 auto’s en zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ROS finance aangesloten.

Dit aantal groeit nog iedere dag en we zijn dan ook maar al te blij met ons ruime leaseaanbod, omdat we daarmee onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die bij hen past.

Uit de dealers en autobedrijven die aangesloten zijn bij ROS finance, lichten we elke maand één van die dealers uit. We vertellen graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om via deze dealer een auto te leasen bij ROS finance. Deze maand lichten we Autobedrijf Henk Kuiper uit Staphorst uit. 

Jonge occasions van Autobedrijf Henk Kuiper

Autobedrijf Henk Kuiper uit Staphorst specialiseert zich in jonge occasions van allerlei merken. Wilt u kunnen rondrijden in een nieuwe auto tegen de prijs van een occasion? Bij Henk Kuiper Auto’s is dit mogelijk! Zij leveren namelijk uw auto in nieuwstaat op. Uw occasion wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt en een BOVAG garantie van 6 maanden. Direct rondrijden in uw nieuwe occasion! Ook voor de leasing van een nieuwe auto kunt u bij Autobedrijf Henk Kuiper terecht.

In het aanbod van Autobedrijf Henk Kuiper vindt u verschillende merken terug. Toch wordt in het aanbod de focus gelegd op exclusieve en rijk uitgeruste occasions. Het aanbod van Henk Kuiper Auto’s bestaat uit occasions van de merken: Audi, Ford, Hyundai, Land Rover, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota en Volkswagen. Of u nu op zoek bent naar een SUV, cabrio of MPV, bij Henk Kuiper Auto’s bent u aan het juiste adres! Kunt u uw droomauto niet terugvinden in het actuele aanbod van Henk Kuiper? Dan gaan zij voor u op zoek!

Diensten Henk Kuiper Auto’s

Extra diensten die Autobedrijf Henk Kuiper aanbiedt voor uw auto: onderhoud, diagnose, reparatie, APK-keuring, garantieafwikkeling, autoschade taxatie en herstel, onderhoud van airconditioning, herstel en vervanging autoruiten, inbouw van alarmsystemen en accessoires. De monteurs van Henk Kuiper Auto’s zorgen ervoor dat het onderhoud en reparaties worden uitgevoerd conform fabrieksspecificaties, hierdoor komt uw fabrieksgarantie niet te vervallen. 

Ook wanneer u uw auto wilt verkopen aan Autobedrijf Henk Kuiper, wordt er professionele en betrouwbare taxatie door hen geregeld, om u volledig te ontzorgen.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in het systeem? Dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond. 

Terug naar overzicht