Dealer uitgelicht: Autobedrijf Van Leersum

Op het moment bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 auto’s en zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ROS finance aangesloten.

Dit aantal groeit nog iedere dag en we zijn dan ook maar al te blij met ons ruime leaseaanbod, omdat we daarmee onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die bij hen past.

Van de dealers en autobedrijven die aangesloten zijn bij ROS finance, lichten we elke maand één dealer uit. We vertellen graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om via deze dealer een auto te leasen bij ROS finance. Deze maand lichten we Autobedrijf Van Leersum uit Lienden uit.

  1. Autobedrijf van Leersum uit Lienden
  2. Occasions van Van Leersum
  3. Uw autovoorraad gratis op ROS Finance?

van Liersum | dealer van de maand | ROS finance

Autobedrijf Van Leersum uit Lienden

Autobedrijf Van Leersum is van alle markten thuis. Als full-service autobedrijf staan uw wensen centraal bij Van Leersum. Gevestigd in het centraal gelegen Lienden staat dit autobedrijf bekend om de deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan. Deze medewerkers kunnen u geheel vrijblijvend en in heldere taal alles vertellen over elke auto. Doordat Autobedrijf van Leersum is aangesloten bij de nationale autopas en door de RDW als professioneel autobedrijf is erkend, weet u zeker dat u kwaliteit en service krijgt.

Wanneer u met een gerust hard een auto wilt kopen of zakelijk wilt leasen, bent u bij Autobedrijf Van Leersum aan het juiste adres. Van Leersum kan u bij het volledige aankoopproces begeleiden. Zo heeft in een handomdraai de verzekeringen en financiering geregeld.

Occasions van Van Leersum

Autobedrijf Van Leersum beschikt over een ruim aantal occasions van allerlei verschillende merken. Doordat de occasions rijklaar worden afgeleverd zijn ze zo goed als nieuw. Daarnaast is uiteraard de complete geschiedenis van elke occasion aanwezig. Zo kan Autobedrijf Van Leersum u alle informatie geven over de auto die u nodig heeft en maakt u altijd een weloverwogen keuze.

Uiteraard is er de mogelijkheid om een occasion van Autobedrijf Van Leersum bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere rijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in het systeem? Dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond.

Terug naar overzicht