Dealer uitgelicht: Autobedrijf Vervoort

Op het moment bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 auto’s en zijn er ruim 250 dealers en autobedrijven aangesloten bij ROS finance.

Dit aantal blijft groeien, waardoor we onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die past bij hen en hun onderneming. We zijn daarom ook erg blij met onze ruime leasevoorraad

We lichten iedere maand een dealer of autobedrijf uit die is aangesloten bij ROS finance. We vertellen graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om een auto van deze dealer te leasen bij ROS finance. Deze maand lichten we Autobedrijf Vervoort uit Sint-Oedenrode uit.

Autobedrijf Vervoort uit Sint-Oedenrode

In 1978 begon Kees Vervoort in de schuur van zijn ouders met Autobedrijf Vervoort. Jaren later verplaatste hij naar het huidige pand en nog iets later nam Geert Jansen het autobedrijf over. Autobedrijf Vervoort is uitgegroeid tot specialist in bedrijfsauto’s en verkoopt occasions van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u hier terecht voor onderhoud van alle merken auto’s. 

Autobedrijf Vervoort beschikt over een moderne werkplaats, voorzien van de nieuwste apparatuur. Maar naast het onderhouden en monteren van auto’s, werd ook de verkoop van bedrijfsauto’s en personenauto’s de afgelopen jaren steeds belangrijker. Inmiddels zijn er drie monteurs in dienst bij Autobedrijf Vervoort en kunt u hier voor meerdere diensten terecht. Of u nu een nieuwe auto wilt aanschaffen, onderhoud aan uw huidige auto nodig heeft of op zoek bent naar accessoires: Autobedrijf Vervoort heeft het allemaal. 

Occasions van Autobedrijf Vervoort

Het aanbod van Autobedrijf Vervoort wisselt continue, maar bestaat altijd uit ruim 20 auto’s van verschillende merken. U kunt kiezen uit bedrijfsauto’s van verschillende formaten en merken, waaronder Mercedes-Benz en Opel. Maar ook voor personenauto’s van hoge kwaliteit kunt u een kijkje nemen bij Autobedrijf Vervoort.

Uiteraard is het mogelijk om een occasion van Autobedrijf Vervoort te leasen via ROS finance. Bekijk het aanbod van Autobedrijf Vervoort in onze leasevoorraad.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Garages en autodealers kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Wij koppelen uw auto’s automatisch aan onze leasevoorraad. Wanneer u dan een nieuwe auto in het systeem plaatst, is deze meteen zichtbaar op ROS finance.

Terug naar overzicht