Dealer uitgelicht: Automobielbedrijf Arink Groenlo

Onze leasevoorraad bestaat op het moment uit ruim 25.000 auto’s. Daarnaast zijn er ruim 250 dealers en autobedrijven aangesloten bij ROS finance.

Dit aantal blijft groeien. Daarom kunnen wij onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd voorzien van een auto die aansluit bij hun wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat we erg blij zijn met onze ruime leasevoorraad. Iedere maand lichten we dan ook een dealer of autobedrijf uit die is aangesloten bij ons. We vertellen u graag meer over het bedrijf, het aanbod, de expertise van dit bedrijf en de mogelijkheden om een auto van deze dealer te leasen via ROS finance. Deze maand lichten we Automobielbedrijf Arink in Groenlo uit.

Automobielbedrijf Arink Groenlo

Automobielbedrijf Arink Groenlo is een onafhankelijk autobedrijf, gespecialiseerd in bedrijfswagens van Mercedes, Volkswagen en Ford, maar ook in personenauto’s van Mercedes. Ze hebben in hun assortiment allerlei mogelijkheden, van nieuwe en gebruikte personen- en lichte bedrijfsauto’s tot een gedegen advies, onderhoud en/of schadeherstel.

Vanuit hun vestiging in de Achterhoek hebben ze al meer dan 80 jaar ervaring en is daarmee een Mercedes specialist.
Het bedrijf biedt veel toegevoegde waarde. Klanten waarderen de persoonlijke benadering en er wordt helder advies gegeven. Met kwaliteit, service en scherpe prijzen bent u bij BV Automobielbedrijven H. Arink verzekerd van een prima dienstverlening.

Occasions van Automobielbedrijven Arink

Dit compleet, dynamisch en betrouwbaar bedrijf hebben hun uitgebreide voorraad gepresenteerd staan in hun showroom van 5.000 m2. Hier vindt u buiten vele Mercedes modellen, ook bedrijfsauto’s van onder andere Ford en Volkswagen.
Wanneer u een auto via ROS finance leaset bij Automobielbedrijf Arink, kan er direct uit voorraad geleverd worden. Zo rijdt u snel in uw nieuwe (bedrijfs-)auto.

Bent u ondernemer en op zoek naar een bedrijfswagen? Ook voor u is het mogelijk om een auto van Automobielbedrijf Arink te leasen via ROS finance. Bekijk het aanbod van Automobielbedrijf Arink in onze leasevoorraad.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij koppelen uw auto’s automatisch aan onze leasevoorraad, zodat deze meteen zichtbaar is op ROS finance nadat u een auto in het systeem plaatst.

Terug naar overzicht