Dealer uitgelicht: BAS Vans

Onze leasevoorraad bestaat op het moment uit ruim 25.000 auto’s en er zijn meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ROS finance aangesloten.

Dit aantal groeit nog iedere dag en we zijn dan ook maar al te blij met ons ruime leaseaanbod, omdat we daarmee onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die bij hen past.

Uit de dealers en autobedrijven die aangesloten zijn bij ROS finance, lichten we elke maand één dealer uit. We vertellen graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om via deze dealer een auto te leasen bij ROS finance. Deze maand lichten we BAS Vans uit Veghel uit.

BAS Vans uit Veghel

Wanneer we het hebben over bedrijfswagens, is BAS Vans in de huidige markt niet weg te denken. Als specialist in nieuwe en gebruikte bedrijfswagens biedt BAS Vans ongetwijfeld een auto die past bij uw wensen én uw zaak. Gelegen in Veghel kennen klanten dit autobedrijf als vakkundig, deskundig en kwaliteitsgericht. De medewerkers staan graag voor u klaar met advies op maat en vertellen u alles over het brede aanbod in bedrijfswagens. BAS Vans is RDW-erkend, waardoor op bijzonder korte termijn alles met betrekking tot de import van uw auto wordt geregeld. 

Klanttevredenheid staat voorop bij BAS Vans. Het autobedrijf werkt met een ‘Niet goed? Geld terug!’- garantie, waarbij u binnen een week uw aangeschafte bedrijfswagen kunt terugbrengen of eventueel inwisselen. Het inruilen van uw oude bedrijfswagen is ook mogelijk. BAS Vans hanteert een klantgerichte service waarbij u bij iedere stap van het proces kunt worden bijgestaan door een medewerker.

Occasions van BAS Vans

BAS Vans beschikt over een ruim aantal occasions van allerlei verschillende merken. Het aanbod is meer dan 200 auto’s breed. U heeft keuze uit verschillende types bedrijfswagens, zoals lichte bedrijfsauto’s of kippers. Bij de aankoop van uw auto kunt u kiezen voor een afleverpakket dat bij uw wensen past, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.   

Uiteraard is er de mogelijkheid om een occasion van BAS Vans te leasen via ROS finance. Bekijk het aanbod van BAS Vans in onze leasevoorraad.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in het systeem? Dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond.

Terug naar overzicht