Dealer uitgelicht: Van Dijk Vans uit Woerden

Momenteel bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 auto’s en zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ons aangesloten. Dit aantal groeit nog iedere dag en we zijn dan ook maar al te blij met ons ruime aanbod, omdat we daarmee onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die bij hen past.

Uit de dealers en autobedrijven die aangesloten zijn bij ROS finance, lichten we elke maand één van die dealers uit. We vertellen graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om via deze dealer een auto te leasen bij ROS finance. Deze maand is lichten we Van Dijk Vans uit Woerden uit.

Van Dijk Vans uit Woerden

Van Dijk Vans bestaat al sinds 1929 en is een een echt familiebedrijf. Vertrouwen en eerlijkheid wordt bij Van Dijk Vans altijd voorop gesteld: u bent dan ook altijd zeker van een zeer uitgebreid aanbod van alle grote merken tegen scherpe prijzen.

Van Dijk Vans is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfswagens uit de groothandel. Door de expertise die al sinds 1929 in huis is en de ontwikkelingen die het bedrijf de afgelopen jaren door heeft gemaakt, is Van Dijk Vans nu ook in de wereld van nieuwe en (jong)gebruikte auto’s en bedrijfswagens een unieke en bepalende speler op de markt.

Een onderscheidende factor van Van Dijk Vans is dat het bedrijf niet merkgebonden is. De combinatie van historie en expertise resulteert bovendien in betrouwbaarheid, liquiditeit en technische kennis van de producten.

Bedrijfswagens van Van Dijk Vans

Bij Van Dijks Van uit Woerden vindt u een ruim aanbod aan diverse bedrijfswagens. Er is ook een mogelijkheid deze te financieren met financial lease via ROS finance, zowel voor zakelijke als particuliere rijders. Bekijk hier de bedrijfswagens van Van Dijk Vans in onze leasevoorraad.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in het systeem? Dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond. Bovendien adverteren wij wekelijks met 500 tot 1.000 auto’s op Marktplaats. U profiteert zo gratis van een interessant, extra afzetkanaal voor hun autovoorraad!

Uw autovoorraad ook gratis op ROS finance en Marktplaats?

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden!

Terug naar overzicht