Dealer uitgelicht: JE Automotive

Bij ROS finance zijn er ruim 500 dealers en autobedrijven aangesloten en bestaat onze lease voorraad momenteel uit ruim 25.000 auto’s. Dit aantal blijft groeien! Dankzij onze dealers is er altijd een passende personenauto of bedrijfswagen die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van onze (potentiële) leaserijders. Wij zijn dan ook erg trots op onze ruime en gevarieerde lease voorraad.

Dealer van de maand oktober is “JE Automotive” en dat hebben we gevierd! Een potentieel succesvolle samenwerking met JE Automotive is immers meer dan genoeg reden tot het plaatsen van een spotlight op deze partner. 

Wat is zo’n moment zonder lekkernij? Juist! Onze collega’s hebben op locatie een lekkere taart gebracht, maar daar bleef het niet bij. Als dealer van de maand heeft JE Automotive deze maand de volgende extra van ons gekregen: 

  • Gratis Marktplaats advertenties en 7-daagse dagtoppers;
  • Blogpost op de website;
  • Social promotie op ROS finance socials.

Extra aandacht voor deze dealer van de maand is zeer op zijn plaats. Namens ROS finance willen wij JE Automotive bedanken voor de prettige samenwerking en kijken er naar uit nog vele tevreden klanten de weg op te helpen! 

“ROS finance, altijd prettig en snel contact. Ook op zaterdag zijn ze bereikbaar voor zakelijke en particulieren klanten, top!”
Namens Jorn, JE Automotive

Dealer van de maand bij ROS finance

Omdat wij maar al te blij zijn met al onze aangesloten dealers, belonen wij de dealer van de maand altijd met extra aandacht. Zo kan de dealer van de maand rekenen op een bezoek op locatie, waarbij wij nooit met lege handen komen.

Wij verzorgen gratis advertenties op Marktplaats bij normale en 7-daagse dagtoppers.

Daarnaast wordt een blogartikel gewijd aan deze dealer op onze website én op onze social media kanalen. De gratis en prominente plek op de homepage van ROS finance zorgt voor de aandacht die de dealer verdient.

JE Automotive uit Montfoort

JE Automotive is een middelgroot autobedrijf dat zich richt op potentiële klanten die een goede auto willen kopen of leasen. Ook is het autobedrijf uit Montfoort ingericht als volledig servicepunt om alle mogelijke problemen met uw auto te verhelpen. Daarnaast waarborgen zij de kwaliteit van de occasions door te werken met officiële test-apparatuur en gereedschappen.

Om uw wensen te realiseren importeert JE Automotive niet alleen auto’s uit Nederland, maar importeren zij ook occasions uit het buitenland. Een goede status, zekerheid, veiligheid, prijstechnische aantrekkelijkheid en comfort van de personenauto’s en bedrijfswagens staan centraal. Zodoende bent u als klant altijd verzekerd van een betrouwbare lease auto van JE Automotive via ROS finance. 

Occasions van JE Automotive

In onze lease voorraad vindt u momenteel rond de 20 occasions van JE Automotive. U heeft de keuze uit personenauto’s van verschillende formaten en merken, waaronder Volkswagen en Audi. Maar ook voor bedrijfswagens van hoge kwaliteit bent u bij JE Automotive aan het juiste adres.

Uiteraard is er de mogelijkheid om een occasion van JE Automotive bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere rijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering.

Aansluiten bij ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij koppelen uw personenauto’s en bedrijfswagens automatisch aan onze lease voorraad, zodat deze meteen zichtbaar zijn op ROS finance.

Terug naar overzicht