Dealer uitgelicht: JVH auto’s

Inmiddels bestaat onze lease voorraad uit ruim 25.000 personenauto’s en bedrijfswagens en dat aantal blijft nog steeds groeien. Wij zijn daar natuurlijk trots op, want zowel onze zakelijke lease als private lease klanten willen we graag voorzien van zoveel mogelijk keuze aan bedrijfswagens en personenauto’s.

Autodealers of garages kunnen de autovoorraad gratis aanmelden bij ROS Finance. Uw auto’s worden met behulp van een koppeling met ons systeem kosteloos in onze lease voorraad getoond. Daarnaast adverteren wij wekelijks met 500 tot 1.000 auto’s op Marktplaats. Hiermee profiteert u dus van een gratis, extra afzetkanaal voor uw bedrijfswagens en personenauto’s.

Uit meer dan 250 dealers en autobedrijven die zijn aangesloten bij ROS Finance, lichten we regelmatig een dealer uit met één van haar ‘oogappels’ uit de lease voorraad. Dit keer is het de beurt aan JVH Auto’s.

Over JVH Auto’s
Uitgelicht: Audi A6 bij JVH Auto’s
Autovoorraad gratis aanmelden

Over JVH Auto’s

JVH Auto’s is een autodealer in het Limburgse Linne.Ze bieden met name jong/gebruikte auto’s aan. De voorraad van de dealer betreft doorlopend zo’n 100 occasions welke aan zowel autobedrijven als particulier worden aangeboden tegen nationaal en internationaal zeer concurrerende prijzen.

Ruim 95% van de aangeboden occasions zijn afkomstig van de eerste eigenaar en dealer onderhouden. Naast de mogelijkheid tot inruil en verschillende vormen van financiering bieden ze ook diverse vormen van garantie variërend van 1 maand tot maximaal 2 jaar.

JVH auto’s geeft u ook de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken bij een van de medewerkers. Door de snel wisselende voorraad van de dealer is de auto die aan uw wensen voldoet vaak snel beschikbaar.

Uitgelicht: Audi A6 bij JVH Auto’s

Audi A6 | ROS Finance

JVH Auto’s heeft deze prachtige en volledig dealer-ondehouden Audi A6 Sedan 2.0 TDi uit 2013. Deze leuke uitvoering beschikt onder andere over een grootbeeld XXL-kleuren-navigatie met 3D-kaartweergave, jukebox met HDD/harddisc, multimedia, DVD, bluetooth incl. audio-streaming, Audi drive select, Audi sound-system incl. subwoofer, Audi park-assist-plus, vol-lederen bekleding met stoelverwarming, keyless-Go, elektrische achterklep en afneembare trekhaak. Kortom, een auto met veel opties. U kunt deze Audi A6 al leasen vanaf €329,01 /mnd met een looptijd van 60 maanden.

Bekijk deze Audi A6 in onze lease voorraad.

Autovoorraad gratis aanmelden

Wilt u als dealer of garage ook profiteren van een gratis advertentiemogelijkheid? Bij ROS Finance kunt u uw autovoorraad nu gratis aanmelden. Ruim 250 autobedrijven en dealers gingen u al voor!

Terug naar overzicht