Dealer uitgelicht: Mavo Auto

Op het moment bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 auto’s en zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ROS finance aangesloten.

Dit aantal groeit nog iedere dag en we zijn dan ook maar al te blij met ons ruime leaseaanbod, omdat we daarmee onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die bij hen past.

Uit de dealers en autobedrijven die aangesloten zijn bij ROS finance, lichten we elke maand één van die dealers uit. We vertellen graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om via deze dealer een auto te leasen bij ROS finance. Deze maand lichten we Mavo Auto uit Wijk en Aalburg uit.

Mavo Auto uit Wijk en Aalburg

Mavo Auto is een jong autobedrijf en een specialist in bedrijfsauto’s. Sinds 2008 heeft Mavo Auto zich gespecialiseerd in exclusieve bedrijfsauto’s, met als hoofdmerken Mercedes-Benz en Volkswagen. Alle vakkennis over deze merken is binnen Mavo Auto dus sterk aanwezig. Andere merken die u terugvindt in de voorraad van Mavo Auto: Audi, Ford, Iveco, Opel, Peugeot, Porsche en Renault.    

Exclusieve bedrijfsauto’s van Mavo Auto

Het aanbod van bedrijfsauto’s van Mavo Auto bestaat voor 80% uit occasions en 20% uit particuliere auto’s (BTW vrij). Alle occasions in de voorraad zijn vanzelfsprekend voorzien van een complete onderhoudshistorie. De bedrijfsauto’s van Mavo Auto komen met 1 maand gratis garantie voor de motor, versnellingsbak en draaiende delen en zijn voorzien van een N.A.P. (Nationale Auto Pas).

Bij Mavo Auto kunt u ook terecht voor extra garantie (3/6/12 maanden) en onderhoud van uw bedrijfsauto: APK, onderhoudsbeurt, olie verversen, remmen reinigen/controleren en volledige controle van uw auto. Ook is het inruilen van uw oude auto bij Mavo Auto altijd mogelijk.

Mavo Auto: ”prijs, kwaliteit en vertrouwen is onze eerste vereiste.”

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in het systeem? Dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond.

Terug naar overzicht