Dealer uitgelicht: Peeters Bedrijfswagens

Onze leasevoorraad bestaat op het moment uit ruim 25.000 auto’s. Bij ROS finance zijn er ruim 250 dealers en autobedrijven aangesloten. Dit aantal blijft groeien! Daarom kunnen wij onze (potentiële) leaserijders altijd voorzien van een personenauto of bedrijfswagen die aansluit bij hun wensen en behoeften. Wij zijn dan ook erg blij met onze ruime lease voorraad. Iedere maand lichten wij ook een dealer of autobedrijf uit die is aangesloten bij ons. Deze maand zetten wij Peeters Bedrijfswagens in de spotlights.

Dankzij de ruim 500 dealers en autobedrijven die zich bij ons hebben aangesloten, bestaat onze voorraad momenteel uit meer dan 25.000 auto’s. Onze voorraad blijft groeien!Dankzij het diverse aanbod personenauto’s en bedrijfswagens, is er altijd een auto die voldoet aan de wensen en eisen van onze leaserijders. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij erg blij zijn met ons ruime en gevarieerde leasevoorraad. 

Voor de laatste keer dit jaar is er een dealer van de Maand bekend gemaakt. De dealer van de maand is “Peeters Bedrijfswagens”. Uiteraard zijn wij bij hen langs geweest om dit te vieren! De fijne en succesvolle samenwerking met Peeters Bedrijfswagens is voor ons een goede reden om hen extra in het zonnetje te zetten. 

Bij een feestje, hoort een lekkere versnapering. Onze collega Sjoerd heeft op locatie een cadeautje gebracht, maar dat was niet alles. Als dealer van de maand heeft Peeters Bedrijfswagens nog deze extra’s van ons gekregen:

  • Gratis Marktplaats advertenties en 7-daagse dagtoppers;
  • Blogpost op de website;
  • Social promotie op ROS finance socials.

Wij willen Peeters Bedrijfswagens bedanken voor de prettige en langdurige samenwerking. ROS finance kijkt ernaar uit om in samenwerking met Peeters Bedrijfswagens nog meer (potentiële) leaserijders te helpen aan de perfecte bedrijfsauto.

Dealer van de maand bij ROS finance

Als blijk van waardering voor onze aangesloten dealers, willen wij hen graag verrassen met extra aandacht. De dealer van de maand kan rekenen op een bezoek op locatie, waarbij wij nooit met lege handen komen.

Wij verzorgen gratis advertenties op Marktplaats bij normale en 7-daagse dagtoppers. Daarnaast wordt een blogartikel gewijd aan deze dealer op onze website én social media kanalen. De gratis en prominente plek op de homepage van ROS finance zorgt voor de aandacht die de dealer verdient.

Peeters Bedrijfswagens uit Enkhuizen

Peeters Bedrijfswagens wordt gerund door Marco Peeters en zijn vrouw Mieke Sjerps. Samen hebben zij ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Daarom besloten zij zes jaar geleden om voor zichzelf te beginnen. Dit jonge autobedrijf is gespecialiseerd in (jong) gebruikte bedrijfswagens tot 3.500 kg en in de prijsklasse tot € 35.000,- (excl. btw).

Peeters Bedrijfswagens kenmerkt zich door snelle communicatie, laagdrempeligheid en een goede service. U merkt aan alles dat de klant centraal staat en zij met liefde op zoek gaan naar een passende auto. In 2019 ontvingen zij een FD Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijf in Nederland. Een award waar Marco en Mieke uiteraard heel erg trots op zijn!

Occasions van Peeters Bedrijfswagens

In onze lease voorraad vindt u momenteel ruim 70 occasions van Peeters Bedrijfswagens. Het assortiment is zeer afwisselend en divers. Van een kleine Caddy tot een grote bedrijfsbus of een pick-up. De merken variëren van Renault tot Opel en van Ford tot Volvo. 

Peeters Bedrijfswagens zorgt ervoor dat u met de juiste auto de weg op gaat.Vindt u uw gewenste bedrijfsauto niet in de lease voorraad? Of heeft u meer advies nodig over de meest geschikte auto voor uw onderneming? Marco en Mieke helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Hun jarenlange ervaring heeft hen een groot netwerk opgeleverd, waardoor er gegarandeerd een bedrijfswagen is die precies voldoet aan uw wensen. 

Uiteraard is er de mogelijkheid om een occasion van Peeters Bedrijfswagens bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere rijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering.

Partner worden van ROS?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij koppelen uw personenauto’s en bedrijfswagens automatisch aan onze lease voorraad, zodat deze meteen zichtbaar zijn op ROS finance.

Terug naar overzicht