Dealer uitgelicht: Peeters Bedrijfswagens

Onze leasevoorraad bestaat op het moment uit ruim 25.000 auto’s. Bij ROS finance zijn er ruim 250 dealers en autobedrijven aangesloten. Dit aantal blijft groeien! Daarom kunnen wij onze (potentiële) leaserijders altijd voorzien van een personenauto of bedrijfswagen die aansluit bij hun wensen en behoeften. Wij zijn dan ook erg blij met onze ruime lease voorraad. Iedere maand lichten wij ook een dealer of autobedrijf uit die is aangesloten bij ons. Deze maand zetten wij Peeters Bedrijfswagens in de spotlights.

Peeters Bedrijfswagens uit Enkhuizen
Het aanbod van Peeters Bedrijfswagens
Aansluiten bij ROS finance?

 

Peeters Bedrijfswagens uit Enkhuizen

Peeters Bedrijfswagens is gevestigd in Enkhuizen en specialiseert zich in bedrijfswagens tot de 3.500 kilogram en in een prijsklasse tot en met €35.000,-. Al ruim dertig jaar heeft het autobedrijf ervaring in de verkoop van bedrijfswagens. Bij het bedrijf zijn korte lijnen, laagdrempeligheid en goede service de norm. Peeters Bedrijfswagens is gepassioneerd in hetgeen wat ze doen en proberen altijd de klant te helpen wanneer zij vragen hebben. Ook zijn ze al een tijd lang partner van ROS finance.

Peeters Bedrijfswagens | Ford Transit | ROS finance

Het aanbod van Peeters Bedrijfswagens

Op het prachtige terrein van Peeters Bedrijfswagens staat het gehele aanbod, waarbij de hoogste kwaliteit voorop staat. Als partner van ROS finance staat de volledige voorraad van Peeters Bedrijfswagens op onze website. Bent u benieuwd naar de bedrijfswagens? Deze vindt u terug in onze lease voorraad

Het aanbod van Peeters Bedrijfswagens bestaat op dit moment uit bedrijfswagens van de volgende merken: 

Peeters Bedrijfswagens | Renault Master | ROS finance

Aansluiten bij ROS finance?

Autodealers en garages kunnen net zoals Peeters Bedrijfswagens de autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij koppelen uw personenauto’s en bedrijfswagens automatisch aan onze lease voorraad, zodat deze meteen zichtbaar zijn op ROS finance.

Terug naar overzicht