5 interessante elektrische auto’s uit onze lease voorraad

Bent u op zoek naar een mooie tweedehands of nieuwe elektrische auto om te leasen? Dan bent u bij ROS finance aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit ruim 25.000 auto’s van meer dan 250 verschillende autodealers en garages. De kans is dus groot dat er een perfecte auto voor u tussen zit. Om het u nog makkelijker te maken lichten we in deze blog vijf interessante elektrische auto’s voor u uit.

U bepaalt zelf de looptijd en de slottermijn van het leasecontract. Op deze manier kunt gemakkelijk tot het ideale maandbedrag voor uw nieuwe auto komen. Wij helpen u graag. In deze blog behandelen wij de volgende auto’s:

  1. Nissan Leaf
  2. BMW I3
  3. Volkswagen e-Golf
  4. Renault ZOE
  5. Kia Soul

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is een fijne en relatief kleine elektrische auto. De auto is met knoppen te bedienen, gemakkelijk te besturen en heeft een verfrissende look. Een klein nadeel is dat het infotainmentsysteem ietwat verouderd is en de kwaliteit van het interieur niet zo consistent is. Dat vergeet u echter op het moment dat u gaat rijden.

Nissan Leaf | ROS finance

Met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €4.238 is deze Nissan Leaf uit 2015 te leasen voor €271,96 per maand. Meer informatie? Bekijk deze Nissan Leaf van Garage Schel in onze lease voorraad.

BMW i3

Als u op zoek bent naar een dure kleine elektrische auto met een heerlijke wegligging en een super stijlvol interieur, kijk dan eens naar de BMW i3. Andere elektrische auto’s zijn echter over het algemeen comfortabeler. Lees onze blog over deze auto.

BMW i3 | ROS finance

Deze BMW i3 Range Extender met 170 pk is met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €4.663 te leasen voor €299,23 per maand. Kortere looptijd of een lager slottermijn? Bekijk de BMW i3 van Autobedrijf Boere in onze lease voorraad en zie wat dat doet met het leasebedrag per maand.

Volkswagen e-Golf

De uitstoot en hoge standaarduitrusting van een kleine elektrische auto, gecombineerd met alle vertrouwdheid en geruststelling van een Golf, wat kan hierin misgaan? Op de prijs na is dit de ideale elektrische uitwerking van de Golf. Lees ook onze blog over deze auto.

Volkswagen e-Golf | ROS finance

Bij Pouw Automotive in Deventer staat deze nette Pacific Blue gekleurde Volkswagen e-Golf uit 2016. Met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €6.350 is deze e-Golf te leasen voor €398,90 per maand. Meer weten? Bekijk deze Volkswagen in onze lease voorraad.

Renault ZOE

De Renault Zoe is een kleine maar complete elektrische auto met een stijlvol uiterlijk, een concurrerende prijs en lage gebruikskosten. Dat gezegd hebbende, het is geen comfortabele auto op de snelweg.

Renault ZOE | ROS finance

Deze Renault Zoe Quick Charge 22 kWh is zeer voordelig om te leasen. Met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €2.588 is deze Zoe van Autobedrijf de Pee te leasen voor €166,06 per maand. Bekijk deze Renault in onze lease voorraad en vergelijk de prijs per maand met verschillende looptijden.

Kia Soul

Blokkerig en opvallend, de Kia Soul is een goed uitgeruste en voor een groot publiek betaalbare elektrische SUV. Hij rijdt prima en zit comfortabel, ook al neemt de accu behoorlijk wat ruimte in beslag.

Kia Soul | ROS finance

Bovenstaande Kia Soul Executive Line 27 kWh uit 2015 staat bij Linden Auto’s. Deze zwart metallic gekleurde SUV is met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €5.375 te leasen voor €337,75 per maand. Bekijk deze Kia Soul in onze lease voorraad.

Zoek uw ideale elektrische auto om te leasen

Staat uw ideale elektrische auto hier niet tussen? Stop dan niet met zoeken maar bekijk onze lease voorraad. Met ruim 25.000 personenauto’s en bedrijfswagens bij meer dan 250 verschillende autodealers en garages is de kans groot dat uw perfecte auto ertussen zit.

Terug naar overzicht