Bereken uw maandlasten

Duurzaamheid

Heeft u een investering nodig om duurzamer te gaan ondernemen? Bij ROS Equipment lease ontvangt u altijd een passend leasevoorstel.

Wil je verantwoord met uw energie en het milieu omgaan? Denk dan eens aan zonnepanelen, energiezuinige verlichting (LED) of waterproductsystemen. Deze activiteiten vergen vaak een redelijke investering, die zich op de lange termijn terugverdient. Om deze investering te bekostigen, kunnen deze machines gelukkig geleased worden. De voordelen die het leasen met zich mee brengt is dat u direct de eigenaar wordt en niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de gehele overeenkomst. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u duurzame artikelen of machines op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel voor uw duurzame artikelen of machines te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
0657826326 (WhatsApp)
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl