Bereken uw maandlasten

ICT, beeld en geluid

Bent u op zoek naar een passende financiering voor uw ICT, beeldmateriaal of geluidsmateriaal? Bij ROS Equipment lease denken wij graag met u mee voor een passend leasevoorstel.

Elke onderneming heeft vandaag de dag ICT nodig. Denk bijvoorbeeld aan printers, servers, en cloudopslag. Om dat ICT werkend te houden is er beeld- en geluidsmateriaal nodig, zoals laptops, monitoren en radio. De aanschaf van dergelijk materiaal vraagt om een flinke investering. Maar waarom zou u dit eenmalig willen bekostigen? Leasen is ook een uitkomst. De voordelen die het leasen met zich mee brengt is dat u direct de eigenaar wordt en niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de overeenkomst geldt. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u iets op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel voor uw ICT, beeld- en geluidsmateriaal te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
0657826326 (WhatsApp)
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl