Extra kapitaal met Sale & Lease Back

U bent een zpp’er en kunt wel extra financiële middelen gebruiken. Sale & Lease Back is de ideale constructie om dat voor elkaar te krijgen. U blijft de auto rijden die u wilt rijden en profiteert tegelijkertijd van extra kapitaal. Alle details over Sale & Lease Back, wat de voordelen ervan zijn en hoe u Sale & Lease Back kunt aanvragen bij ROS Finance leest u in dit artikel.

Wat is Sale & Lease Back?

Zzp’ers kunnen tegenwoordig niet meer zo eenvoudig aan een financiering komen. Daarom wordt er driftig gezocht naar alternatieven. Sale & Lease back van de auto is zo’n alternatief. Bent u in het bezit van een eigen auto (of auto’s) maar bent u liever in het bezit van extra kapitaal? Dan is Sale and Leaseback iets voor u.

U verkoopt uw auto (of auto’s) aan ROS Automotive, waardoor u snel en gemakkelijk in het bezit komt van extra liquide middelen. Vervolgens least u de auto terug door middel van een financial leasecontract. U lost de auto weer maandelijks af.

Wanneer u uw auto verkoopt aan ROS Automotive en deze vervolgens least via ROS Finance, beschikt u direct over extra liquide middelen. Dat is erg interessant voor u als zzp’er, omdat u deze direct in kunt zetten voor andere doeleinden zoals het financieren van een specifiek project of voor onvoorziende omstandigheden.

Ook kan een financial leaseconstructie u veel tijd en kopzorgen besparen: ROS Finance regelt alles rondom uw auto(’s) terwijl u zich gewoon kunt focussen op uw core business.

Waarom Sale & Lease Back?

Er zijn meerdere redenen waarom u als zzp’er kunt besluiten om uw auto in een sale and leaseback constructie te verkopen. Door het vrijgekomen kapitaal wordt bijvoorbeeld uw balanspositie verbeterd en daarmee ook de kredietwaardigheid van uw onderneming.

Het wordt mogelijk om dringende financiële schulden te herstructureren. U maakt kapitaal vrij om investeringen te kunnen doorvoeren die uw onderneming nodig heeft. U profiteert daarnaast ook van enkele aantrekkelijke belastingvoordelen.

Sale & Lease Back bij ROS Finance:

  • Binnen 24 uur geregeld
  • U blijft gebruik maken van uw huidige auto
  • Direct liquide middelen beschikbaar
  • U betaalt een vast bedrag per maand

Hoe vraagt u Sale & Lease Back aan?

Ook graag profiteren van alle voordelen van Sale and Leaseback of gewoon snel liquide middelen nodig? Vul hier het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar overzicht