Bekend van de radio

Uw ideale bedrijfswagen voor een vast laag maandbedrag?

Financial lease is uw oplossing en dat zonder administratiekosten!

Onze topdeals

*De prijzen zijn onder voorbehoud van acceptatie.

Bereken uw maandelijkse leasebedrag! 
Of u uw auto nu in onze leasevoorraad, via Marktplaats of bij een ander autobedrijf heeft gezien: via ROS finance kunt u elke auto financieren met financial lease. Bereken het bedrag dat u per maand betaalt aan uw leaseauto.
Particulier
Zakelijk
Maandelijks
0
Bruto kredietbedrag: 0
Kredietvergoeding client: 0
Hoe werkt de financial lease calculator? Met de financial lease calculator kunt u berekenen wat uw maandelijkse leasetermijn is. Leasebedrag Het leasebedrag is het bedrag dat u wilt financieren. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil van uw vorige auto. Slottermijn Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen. Looptijd Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? De maximale looptijd bedraagt 72 maanden. N.B.: Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Uw bedrijfswagen via ROS finance

Als stukadoor heeft u het razend druk, wij snappen dat u zich geen zorgen wilt maken over de financiën rondom uw bedrijfswagen. U least bij ons binnen 24 uur een bedrijfswagen voor een vast, laag bedrag per maand. Zonder administratiekosten!

Dit geldt ook voor die mooie bedrijfswagen die gegarandeerd voldoende ruimte biedt voor al uw klusmateriaal. Zo zijn de Mercedes-benz Vito, Dodge Ram, Fort Transit Custom, Volkswagen Transporter en Volkswagen Caddy topfavorieten onder stukadoors. 

Is uw oog ook op een van deze prachtige bedrijfswagens gevallen? Geen probleem! Financial lease is mogelijk voor elke bedrijfswagen. U berekent via de lease calculator op deze pagina eenvoudig en snel uw maandelijkse leasekosten.

De bedrijfswagen van uw stukadoorsbedrijf is een essentieel onderdeel van uw werk. Financial lease heeft zeer interessante voordelen ten opzichte van het privé aanschaffen van een bedrijfswagen. Met financial lease creëert u financiële ruimte voor uw onderneming. Een vast laag maandbedrag en uw auto in eigendom! Met financial lease behoudt u financiële ruimte om investeringen te doen in uw bedrijf of het is goed voor uw cashflow.

Bekijk direct alle bedrijfswagens in onze lease voorraad.

Onze topdeals

*De prijzen zijn onder voorbehoud van acceptatie.

Stukadoor? Lease uw bedrijfswagen bij ROS finance!

U heeft een mooie nieuwe bedrijfswagen op het oog, maar is de directe aanschaf ervan wel de beste keuze? Bekijk de video en ontdek de voordelen die financial lease u biedt:
  • De financiering van uw bedrijfswagen wordt binnen 24 uur geregeld
  • U weet altijd waar u aan toe bent, met vaste, lage kosten per maand
  • Als economisch eigenaar heeft u recht op BTW-teruggaaf, investeringsaftrek en renteaftrek
  • U kiest zelf de lengte van de leasetermijn, variërend van 12 tot 72 maanden
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk
  • U betaalt bij ons geen administratiekosten
Het belangrijkste voordeel van financial lease is dat u na de looptijd van uw leasecontract volledig eigenaar bent van uw bedrijfswagen. In onze leasevoorraad vindt u honderden bedrijfswagens. Er is altijd een bedrijfswagen bij die voldoet aan al uw wensen! Heeft u de ideale bedrijfswagen voor uw stukadoorsbedrijf bij een andere dealer of garage gezien? Ook dan kunt u deze aanschaffen met een financiering via ROS finance. Neem contact met ons op via 0318 545 888 of op info@rosfinance.nl voor de mogelijkheden. Ontvang direct een voorstel

Waarom ROS finance?

ROS finance heeft meer dan 20 jaar ervaring met financial lease.
Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar
Geen administratiekosten
Financiering binnen 24 uur geregeld

Lees meer over ons