Gezinsauto’s uit onze lease voorraad

Gezinsuitbreiding? Dan zult u al snel een grotere auto nodig hebben, een goede gezinsauto die voldoende ruimte en comfort biedt voor het gehele gezin. We lichten een aantal gezinsauto’s uit onze leasevoorraad uit in dit blogartikel.

Skoda Superb

De Skoda Superb doet zijn naam zeker eer aan en is een briljante alleskunner, of u nu kiest voor de Sedan of de Estate-versie. Beide bieden limo-achtige niveaus van ruimte, met een bagageruimte van 625-liter en een geruststellende bouwkwaliteit van de VW-groep auto’s. De verfijnde, moeiteloze rijervaring, het efficiënte motorenaanbod en een voordelige instapprijs maken de Superb een perfecte gezinsauto.

Lease bovenstaande Skoda Superb Combi 1.6 TDI met 105PK vanaf €203,77 per maand.

Audi A4

Als u op zoek bent naar een chique Sedan met één van de fraaiste interieurs in zijn klasse dan hoeft u niet verder te zoeken dan de Audi A4.
Het interieur is prachtig vormgegeven en er is veel ruimte. Er is genoeg technologie om enthousiast van te worden, waaronder de optionele digitale draaiknoppen van Virtual Cockpit. Krachtige, efficiënte motoren – inclusief de populaire 2,0-liter diesel en een gecompileerde, comfortabele rijervaring maken het de perfecte cruiser.

Lease deze Audi A4 2.0 TDI vanaf €271,96 per maand.

Volkswagen Passat

De eenvoudige en stijlvolle cabine van de VW Passat is ruim met voldoende beenruimte om achterin uit te strekken. De Passat is niet zo opvallend als anderen op deze lijst, maar de aangeboden motoren zijn erg zuinig en er is meer dan genoeg technologie aanwezig om de passagiers te entertainen.

Lease deze Volkswagen Passat 1.6 TDI met 120 PK vanaf €287,20 per maand.

Kia Optima

De Kia Optima is een ander soort auto voor wat betreft rijervaring en materiaalkwaliteit. Hierin schiet de gezinsauto wat te kort. Daarentegen slaat de Optima terug met een indrukwekkende standaard uitvoering. Motoren zijn beperkt tot slechts één 1,7-liter dieselmotor, echter voelt deze niet ondergekwalificeerd. Het meest overtuigende argument in het voordeel van de Optima is de toonaangevende zevenjarige garantie die overdraagbaar is tussen eigenaars, waardoor de Optima een geweldige nieuwe of gebruikte koop is.

Lease deze Kia Optima 1.7 CRDi vanaf €304,05 per maand.

Ford Mondeo

De Ford Mondeo is een mooie, ruime sedan. Het is niet de meest opwindende auto om te rijden en het interieur is springt wellicht niet direct in het oog, maar de auto is comfortabel, verfijnd en genereus uitgerust – precies waar gezinnen naar op zoek zijn.

Lease deze Ford Mondeo 1.5 TDCi vanaf €320,73 per maand.

Uw gewenste auto leasen

Nog niet helemaal zeker waar u voor wilt gaan? Bekijk dan onze lease voorraad met ruim 25.000 personenauto’s en bedrijfswagens. Wanneer u ergens anders uw gewenste auto vindt, bereken dan uw maandbedrag met behulp van onze lease calculator.

Terug naar overzicht