Goedkope elektrische auto’s om te leasen 2019

Bij ROS finance vindt u niet alleen benzine- en dieselauto’s in de leasevoorraad, maar ook elektrische wagens. Wist u dat u bij ROS finance al een elektrische auto kunt leasen onder de €200 per maand?

In deze blog lichten wij een aantal goedkope elektrische auto’s uit om te leasen, zodat u het zoekwerk naar de goedkoopste elektrische leaseauto bespaart blijft. De elektrische auto’s op een rijtje:

  1. Peugeot iOn leasen vanaf €106 / mnd
  2. i-MiEV leasen vanaf €125 / mnd
  3. Smart Fortwo leasen vanaf €156 / mnd
  4. Volkswagen e-up! leasen vanaf €163 / mnd

Peugeot iOn leasen vanaf €106 / mnd

De Peugeot iOn is bij onze dealers al te leasen vanaf €106,09 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €2.100. Deze hatchback beschikt onder andere over: 5 deuren, oplaadmogelijkheid, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en lichtmetalen velgen 15’’.

Bekijk de Peugeot iOn’s in onze lease voorraad. 

Peugeot ion | ROS finance

Mitsubishi i-MiEV leasen vanaf €125 / mnd

Deze Mitsubishi i-MiEv is te leasen vanaf €125,66 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €2.488. Deze 5-deurs automaat beschikt onder andere over: stoelverwarming, airconditioning, elektrische ramen voor en achter, ABS en ESP.
Bekijk de Mitsubishi’s in onze lease voorraad.

Mitsubishi i-MiEV | ROS finance

Smart Fortwo leasen vanaf €156 / mnd

De Smart Fortwo is te leasen vanaf €156,43 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €2.438. De Smart Fortwo heeft twee zitplaatsen en 3 deuren en beschikt over de volgende specificaties: airconditoning, ABS, ESP, elektrisch bedienbare ramen, navigatiesysteem en regensensoren. 

Bekijk de Smart Fortwo’s in onze lease voorraad.

Smart Fortwo | ROS finance

Volkswagen e-up! leasen vanaf €163 / mnd

De 100% elektrische Volkswagen e-up! is te leasen vanaf €163,55 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €3.238. De e-up! kunt u bij een laadpaal of thuis aan de netstroom opladen. De auto is voorzien van Climate control, Cruise control, stoelverwarming, een verwarmbare voorruit en parkeersensoren.

Bekijk de Volkswagen e-up’s in onze lease voorraad. 

Volkswagen E-Up | ROS finance

Bent u op zoek naar een ander soort leaseauto? Bekijk hier de volledige lease voorraad van ROS finance. 

Terug naar overzicht