Hybride en elektrische auto’s uit onze lease voorraad

We leven in het jaar 2018 en alles moet schoner en zuiniger. De vieze uitlaatgassen van benzine en dieselmotoren kunnen eigenlijk niet meer en daarom gaan we stap voor stap naar een wereld waar alleen nog maar elektrische/hybride auto’s rijden.

Hybride auto’s zijn erop gericht u de voordelen te bieden van een elektromotor in combinatie met een zuinige brandstofmotor. De techniek ervoor wordt met de jaren beter en ontwikkelt zich momenteel erg snel. De hybride auto’s worden betaalbaarder en meer inzetbaar dan alleen als stadsauto. Wij hebben een lijstje gemaakt met vijf hybride auto’s uit onze leasevoorraad.

  1. BMW i3
  2. Volkswagen Passat GTE
  3. Toyota Prius
  4. Volvo V60
  5. Mini Countryman Cooper SE
  6. Elektrische of hybride auto leasen

1. BMW i3

BMW i3 | ROS finance

De BMW i3 voelt anders dan de andere auto’s op deze lijst, dankzij een futuristische cabine en een bijna geruisloze rijervaring. Het is een elektrische auto die (op Range Extender modellen) onder de bagageruimte een kleine benzinemotor heeft waarmee de batterij opgeladen wordt. Dit betekent dat het meestal functioneert als een puur elektrische auto, waarbij alleen de motor wordt geactiveerd wanneer het bereik van de batterij rond de 160 kilometer is uitgeput. Deze combinatie levert een indrukwekkend gemiddelde op van 0,5 l/100km. Lees meer over deze indrukwekkende kleine auto in ons speciale blogartikel over de BMW i3 of bekijk de i3 modellen in onze lease voorraad.

2. Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE | ROS finance

Veel hybride auto’s doen moeite om hetzelfde aan te voelen als conventionele auto’s, maar de VW Passat GTE plug-in hybride voelt gewoon als elke andere Passat – stil, comfortabel en ruim. Onder de motorkap, een mix van VW’s soepele 1,4-liter turbo benzinemotor en een elektromotor zorgt voor 218pk met een gemiddeld verbruik van 4,2 l/100km. Er is veel ruimte in de goed gebouwde cabine en nog meer als u kiest voor een Passat GTE Stationwagon. Bekijk hier de Passat GTE modellen in onze lease voorraad.

3. Toyota Prius

Toyota Prius | ROS finance

De Toyota Prius is misschien wel de bekendste hybride auto en daarnaast ook één van de allerbeste. In de stad schakelt het soepel over van benzine naar elektrische stroom, daarnaast is de Prius verrassend boeiend als de snelheid stijgt. Binnenin voelt het passend modern aan en er is net genoeg ruimte voor het hele gezin inclusief vakantiebagage. Het gemiddelde verbruik van 4,2 l/100km maakt het enigszins fijn voor de portemonnee. Bekijk de Prius modellen in onze lease voorraad.

4. Volvo V60

Volvo V60 | ROS finance

De traditionele Volvo V60 is al een fantastische zakelijke auto. Diezelfde kwaliteit is er ook in combinatie met een hybride aandrijving. De Volvo V60 Plug-in Hybrid kan met een volle accu tot maximaal 50 kilometer volledig elektrisch rijden. De D6 Twin Engine hybride uitvoering heeft een actieradius van maar liefst 800 kilometer.

Een milieuvriendelijke Volvo heeft nog steeds een indrukwekkend vermogen. De V60 Plug-in Hybrid D6 Twin Engine is daar het bewijs van. Met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik komt de Volvo V60 toch met een vermogen van 212 kW (288 pk).

Bekijk de V60 modellen in onze lease voorraad.

5. Mini Countryman Cooper SE

Mini Countryman Cooper SE | ROS finance

Net als andere modellen in het assortiment van de firma presteert de Mini Countryman Cooper SE uitstekend op het gebied van rijplezier en interieurkwaliteit. Dankzij BMW’s powertrain-technologie heeft dit plug-in hybride model een vermogen van 224pk en kan het gemiddeld oplopen tot 2.1 l/100km. Het maakt gebruik van de 1,5-liter benzinemotor van het gewone Cooper-model gekoppeld aan een automatische versnellingsbak, waardoor het gemakkelijk is om door een drukke stad te manoeuvreren. Net als andere Mini’s is het niet het grootste model in zijn klasse, maar heeft het een solide bouwkwaliteit en een stijlvol interieurontwerp. Zie onze Countryman Cooper SE modellen in de lease voorraad.

Elektrische of hybride auto leasen

In onze lease voorraad hebben wij ruim 650 elektrische en hybride auto’s staan. Via deze link hebben wij de filter alvast voor u ingesteld. Heeft u ergens anders een elektrische of hybride auto gezien en bent u benieuwd wat uw maandlasten zullen zijn als u de auto gaat leasen? Bereken het bedrag met onze lease calculator.

Terug naar overzicht