Lease auto van de maand: Mercedes-Benz Vito

Iedere maand lichten wij een leaseauto uit. Dit is een populaire bedrijfswagen of personenauto waar wij graag meer over vertellen. Welke auto dit is, is gebaseerd op verschillende eigenschappen, waaronder de populariteit van de auto en de beschikbaarheid in onze leasevoorraad.

De lease auto van de maand januari is de Mercedes-Benz Vito. ROS finance heeft op het moment ruim 500 uitvoeringen van de Mercedes-Benz Vito in de leasevoorraad.

 1. Mercedes-Benz Vito in het kort
 2. De verschillende varianten van de Mercedes-Benz Vito
 3. De concurrenten van de Mercedes-Benz Vito
 4. Een Mercedes-Benz Vito leasen?

Mercedes-Benz Vito auto van de maand

Mercedes-Benz Vito in het kort

De Mercedes-Benz Vito is er voor iedere ondernemer die op zoek is naar een comfortabele en betrouwbare bedrijfswagen met veel ruimte. Het is de opvolger van de Mercedes MB100 en een full-size MPV. De Mercedes-Benz Vito is beschikbaar met achterwiel, voorwiel- en vierwielaandrijving. Kenmerkend aan de Vito zijn de dynamische motoren, professionele veiligheidssystemen en een strakke afwerking. De Mercedes-Benz Vito heeft daarnaast een laadvolume tot wel 6,6m3, wat de auto zeer geschikt maakt voor het vervoeren van materialen. De Vito is leverbaar met verschillende wielbases en wordt alleen geleverd met viercilinder CDI-dieselmotoren.

De full-size MPV is op technisch gebied gebaseerd op de V-klasse. De Mercedes-Benz Vito beschikt over een royaal en hoogwaardig interieur. Ook in de veiligheids- en comfortuitrusting komt de hoge kwaliteit van Mercedes-Benz weer terug.

Mercedes-Benz Vito interieur auto van de maand

De verschillende varianten van de Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is leverbaar in verschillende carrosserievarianten:

 • Vito Bestelwagen
 • eVito Bestelwagen
 • Vito Tourer: personenbus
 • eVito Tourer
 • Vito Combi
 • Vito Dubbele Cabine

De eerste generatie Mercedes-Benz Vito wordt geproduceerd vanaf 1996 en is het ontwerp van Michael Maur. In september 2010 krijgt de Vito een nieuw uiterlijk, waarbij de voor- en achterlichten en de bumper een geheel nieuw ontwerp krijgen. Daarnaast wordt er een nieuwe dieselmotor, gelijk aan die van de Mercedes-Benz Sprinter, in geplaatst. In hetzelfde jaar brengt Mercedes-Benz een elektrische variant van de Vito uit. Ondertussen is de Vito een populaire zakelijke auto geworden, die voorzien is van alle technologie die een autorit aangenaam maakt voor iedere ondernemer.

De concurrenten van de Mercedes-Benz Vito

De grootste concurrenten van de Mercedes-Benz Vito binnen onze leasevoorraad zijn:

Het motorenaanbod van de Mercedes-Benz Vito

De nieuwe Mercedes-Benz Vito is beschikbaar in vijf dieselmotor varianten:

 • 109 CDI / 88 pk
 • 111 CDI / 114 pk
 • 114 CDI / 136 pk
 • 116 CDI / 163 pk
 • 119 CDI BlueTEC / 190 pk

Deze modellen hebben een zes-versnellingsbak, speciaal ontworpen voor het brandstofverbruik. 

Een Mercedes-Benz Vito leasen?

Wilt u de leaseauto van de maand leasen? Bij ROS finance vindt u zowel nieuwe modellen als occassions van de Mercedes-Benz Vito. Bekijk de verschillende uitvoeringen in onze leasevoorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Vito gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Financial lease biedt u meerdere financiële voordelen. Betaal een laag, vast bedrag per maand en rijdt binnen 24 uur al de weg op in uw nieuwe Mercedes-Benz Vito. Bereken met behulp van onze lease calculator vast uw maandelijkse leasebedrag.

Terug naar overzicht