Vergelijk direct uw ontvangen offerte met de financial lease vergelijker.

Heeft u een offerte ontvangen van een andere leasemaatschappij? Vul de vergelijker in en bekijk de scherpere prijzen van ROS finance. Of bel ons direct via 0318 545 888 om meer informatie over de financiering te ontvangen.

Vergelijk uw offerte nu! 

De offerte die u vanuit ROS finance ontvangt na het invullen van de vergelijker is gebaseerd op het leasebedrag, de slottermijn en looptijd van de ingevulde offerte van de andere leasemaatschappij. Via ROS finance kunt u elke auto financieren met financial lease. Met onze scherpe prijzen, jarenlange ervaring en expertise helpen wij u graag! Vergelijk hieronder het bedrag dat u per maand betaalt aan uw leaseauto bij ROS finance.

Hoe werkt de financial lease calculator?

Met de financial lease calculator kunt u berekenen wat uw maandelijkse leasetermijn is.

Leasebedrag

Het leasebedrag is het bedrag dat u wilt financieren. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil van uw vorige auto.

Slottermijn

Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen.

Looptijd

Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? De maximale looptijd bedraagt 60 maanden.

N.B.: Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Zo werkt de vergelijker

  • Vul de gegevens van de ontvangen offerte in van de andere leasemaatschappij
  • Vul uw persoons- en bedrijfsgegevens in
  • Ontvang binnen 24 uur een vergelijking en een scherper aanbod
0657826326 (WhatsApp)

Financial lease vergelijken met de lease vergelijker?

Wilt u een auto aanschaffen met financial lease, maar heeft u al een offerte ontvangen bij een andere leasemaatschappij? Vul dan de lease vergelijker in en ontdek de scherpere prijzen bij ROS finance. Deze vergelijker berekent eenvoudig het bedrag dat u zou betalen bij uw andere leasemaatschappij en Ros finance zal met u contact opnemen voor een scherpe offerte. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij u graag op weg! Bekijk ook onze reviews van velen die u voorgingen.

Lease vergelijker voor financial lease

Financial lease of zakelijke lease is een product dat vele voordelen biedt voor ondernemers. ROS finance financiert de auto voor u, terwijl u een vast maandbedrag betaalt voor de aankoop van de auto.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit.

Wat is financial lease?

Met financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Dit biedt u vele kostenvoordelen en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zit. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen. Zo heeft u dus invloed op de leasetermijn!

Financial lease is transparant, u betaalt altijd een vast bedrag en bent flexibel in de betaling, doordat u tussentijds extra kunt aflossen.

Los van de mogelijkheid om de slottermijn bijvoorbeeld zelf op de reële restwaarde te zetten, kunt u de BTW van de aanschaf bij de fiscus terugvorderen. Daarnaast bieden wij bij ROS Finance de mogelijkheid om inruil van uw oude wagen of een aanbetaling in onze berekeningen mee te nemen, waardoor uw maandbedragen weer lager uitvallen. Tel daarbij op dat u de variabele kostenposten van uw auto, zoals de brandstof en het onderhoud, in eigen hand heeft.

Kortom: wij bieden u een veilige financieringsoptie, die verschillende voordelen voor u als ondernemer heeft. ROS Finance zal bij het samenstellen van de overeenkomsten altijd uw persoonlijke en bedrijfssituatie in de overwegingen meenemen, opdat het voorstel geheel op maat is en aansluit op uw behoefte.