8 x Leasen onder €200,- per maand

Voordelig een nieuwe of tweedehands auto leasen? Deze auto’s en bedrijfswagens die we uitlichten in deze blog rijdt u al voor minder dan €200,- per maand.

Met financial lease kunt u als ondernemer zeer voordelig een auto of bedrijfswagen rijden op de zaak. U hoeft het aankoopbedrag namelijk niet in één keer te betalen, maar lost maandelijks een vast, laag bedrag af. 

Voordelig een nieuwe of tweedehands auto leasen? Deze auto’s en bedrijfswagens die we uitlichten in deze blog komen uit het bouwjaar 2019 en rijdt u al voor minder dan €200,- per maand. Lees verder om te zien of de ideale auto voor uw onderneming er ook tussen staat.

  1. Renault Kangoo
  2. Volkswagen up!
  3. Peugeot 208
  4. Volkswagen Caddy
  5. Citroen Berlingo
  6. Peugeot Partner
  7. Volkswagen Polo
  8. Fiat Doblo

1. Renault Kangoo

Vanaf: €165,28 per maand

Bouwjaar: 2019

Brandstof: Diesel

De Renault Kangoo komt in meerdere uitvoeringen en is zeer geschikt als bedrijfswagen voor het vervoeren van materiaal en/of personen. De Kangoo is een compacte, sterke alleskunner met veel opbergmogelijkheden en een grote laadruimte. Bekijk de Renault Kangoo in onze leasevoorraad en kies één van de verschillende uitvoeringen.

Renault Kangoo | ROS finance

2. Volkswagen up! 

Vanaf: €134,35 per maand

Bouwjaar: 2019

Brandstof: Benzine

De Volkswagen up! komt in meerdere uitvoeringen en is het kleinste model van Volkswagen. Toch biedt de up! wel veel ruimte door de compacte driecilinder motor. Er is ruimte voor vier volwassenen met bagage. Kenmerkend aan deze Volkswagen is het geïntegreerde smartphonesysteem, waarmee je altijd en overal verbonden bent. Bekijk alle beschikbare Volkswagen up! auto’s onder de €200 per maand in onze leasevoorraad.

Volkswagen Up! | ROS finance

3. Peugeot 208

Vanaf: €185,91

Bouwjaar: 2019

Brandstof: Benzine

De Peugeot 208 is een aantrekkelijke sportieve auto met veel karakter en een verfijnd design. De 208 is een compacte, maar energieke personenauto. De peugeot 208 zit technisch goed in elkaar en beschikt over een comfortabel interieur. Bekijk de Peugeot 208 nu in onze leasevoorraad.

Peugeot 208 | ROS finance

4. Volkswagen Caddy

Vanaf: €172,29 per maand

Bouwjaar: 2019

Brandstof: Diesel

De Volkswagen Caddy is één van de meest gekozen auto’s in het bedrijfsleven. De Caddy staat bekend om comfort en veel laadruimte. Ideaal als bedrijfswagen voor uw onderneming. Zie wat de Volkswagen Caddy nog meer te bieden heeft in onze leasevoorraad.

Volkswagen Caddy | ROS finance

5. Citroën Berlingo

Vanaf €156,73 per maand

Bouwjaar: 2019

Brandstof: Diesel

De Citroën Berlingo is zeer geschikt als bedrijfswagen voor uw onderneming, maar kan ook als personenauto gebruikt worden. De compacte Berlingo biedt de optie om de achterbank (tijdelijk) uit de auto te halen voor meer laadruimte. Bekijk de specificaties van de Citroën Berlingo.

Citroen Berlingo | ROS finance

6. Peugeot Partner

Vanaf: €142,04 per maand

Bouwjaar: 2019

Brandstof: Diesel

De nieuwe Peugeot Partner is een slimme investering voor iedere ondernemer. Dit model is dan ook verkozen tot bedrijfsauto van het jaar 2019. De Partner biedt comfort, flexibele laadruimte en technische hoogstandjes die aanwezig zijn voor uw rijplezier. Bekijk de Peugeot Partner in onze leasevoorraad.

Peugeot Partner | ROS finance

7. Volkswagen Polo

Vanaf: €141,37 per maand

Bouwjaar: 2018

Brandstof: Benzine

De klassieke Volkswagen Polo is ruim, sportief en luxe uitgerust. De Polo beschikt over innovatieve aspecten die het rijden aangenaam en veilig maken. Benieuwd of de Volkswagen Polo bij uw onderneming past? Bekijk de veelzijdige auto hier.

Volkswagen Polo | ROS finance

8. Fiat Doblo

Vanaf: €145,13 per maand

Bouwjaar: 2019

Brandstof: Diesel

De Fiat Doblo beschikt over veel laadruimte en is daarom erg geschikt als bedrijfswagen. De Doblo is erg comfortabel en betrouwbaar. Het is dan ook niet voor niks dat deze auto erg populair is als bedrijfswagen voor ondernemers. Ontdek meer over de Fiat Doblo.

Fiat Doblo | ROS finance

 

 

Terug naar overzicht