Meest geleasde bedrijfswagens kwartaal 1

Benieuwd welke drie bedrijfswagens in het eerste kwartaal van 2019 het meest geleasd werden via ROS finance? Lees dan snel verder en wie weet komt u op ideeën voor het leasen van een bedrijfswagen. Ook dit jaar helpt ROS finance u graag met de financiering van uw bedrijfswagen.

1.  Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter staat al jarenlang bovenaan in de top 5 meest geleasde bedrijfswagens en wordt daarom ook wel een ‘legendarische bedrijfswagen’ genoemd. Met een maximale laadruimte van 17 m3 en een laadvermogen van 3.144 kg (Sprinter Gesloten bestelwagen, gewichtsvariant 5500 kg) is het niet vreemd dat de Sprinter zo geliefd is onder zakelijke rijders. Het Combi-model beschikt bovendien over een grote laadruimte en kan tot wel negen personen vervoeren. De Mercedes-Benz vervoert dus zowel materialen als personen op een zeer efficiënte manier.
Bekijk hier onze leasevoorraad met Mercedez-Benz Sprinter bedrijfswagens.

2. Iveco Daily

De Iveco Daily werd voor het eerst geïntroduceerd in 1978 als opvolger van de Fiat 238. Sinds dat jaar zijn er 3 generaties van deze veilige bedrijfswagen op de markt verschenen. De Daily Euro 6 verbetert zijn reputatie verder door brandstof te besparen, met het ingebouwde EcoSwitch PRO-systeem. De turbo met variabele geometrie die verkrijgbaar is op de modellen van 136 pk tot 180 pk, garandeert een efficiënter gebruik van de motor. De Iveco Daily (Euro 6) heeft een maximale laadruimte van 3,5 tot 7,2 ton en een laadvolume van 7,3 m3 tot 19,6 m3. Het IVECO Driving Style Evaluation-Systeem helpt uw rijstijl te verbeteren en daarnaast beschikt de Iveco Daily over vele veiligheidssystemen.

Ook een Iveco Daily rijden? Bekijk hier onze leasevoorraad met Iveco Daily bedrijfswagens.

Iveco Daily

3. Volkswagen Transporter

Al jarenlang staat de Volkswagen Transporter in het rijtje van meest verkochte bedrijfswagens. Dat is ook niet zo gek, de Volkswagen Transporter staat namelijk bekend als comfortabele, veilige en zuinige bedrijfswagen. Ook bij ROS Finance is de Transporter al langere tijd één van de populairste bedrijfswagens. De Volkswagen Transporter kent vier verschillende uitvoeringen: de Gesloten Bestelwagen, Kombi, Pick-up (enkele en dubbele cabine) en Chassis Cabine (enkele en dubbele cabine). De zesde generatie van de Transporter biedt de grootste laadruimte in zijn klasse. Twee wielbases en drie dakvarianten geven een laadruimte van 5,8 tot 9,3 m3 en bieden een maximaal laadvermogen van 0,8 tot 1,4 ton.

Ook een Volkswagen leasen? Bekijk hier onze leasevoorraad met Volkswagen Transporter bedrijfswagens.

Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u een één van deze bedrijfswagens leasen met financial lease? Vul uw informatie in in de leasecalculator en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt al binnen 24 uur rondrijden in uw leaseauto!

Terug naar overzicht