Meest geleasde bedrijfswagens kwartaal 2 2019

Benieuwd welke bedrijfswagens in het tweede kwartaal van 2019 het meest geleasd werden via ROS finance? Lees dan snel verder en wie weet komt u op ideeën voor het leasen van een bedrijfswagen in 2019. Ook dit kwartaal helpt ROS finance u graag met de financiering van uw bedrijfswagen.

1. Mercedes-Benz Vito

Dat de Mercedes-Benz Vito dit kwartaal één van de drie meest geliefde bedrijfswagens is, is niet zo verwonderlijk als u kijkt naar de lengte en het laadvolume van deze bedrijfswagen. Met een lengte van 4,895 – 5,370 meter, een laadvolume tussen de 5,5 m en 6,6m 3 en een laadvermogen tot 1374 kg, is de Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen bijzonder geschikt voor grote ladingen. De Dubbele Cabine beschikt over dezelfde specificaties en is de beste keuze als u materiaal en passagiers wilt vervoeren. De Mercedes-Benz Vito Tourer kan tot wel 9 passagiers vervoeren. Als u kiest voor de Mercedes-Benz Vito, kunt u tevens te keuzen maken uit een model met: voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. 

Bekijk hier onze leasevoorraad met Mercedez-Benz Vito bedrijfswagens.

 

2. Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is een bedrijfswagen die vaak terugkomt in de ‘meest geleasde bedrijfswagens’-serie. Als u gaat voor de gesloten bedrijfswagen, kunt u kiezen voor een variant met 3 of 6 zitplaatsen. Beide modellen zijn leverbaar met zowel een korte als lange wielbasis en ook is er de keuze uit 4 verschillende motoren. Met een laadvermogen van 685 – 1459 kg is de Ford Transit Custom een zeer ruime, efficiënte bedrijfswagen. Bent u opzoek naar een wagen met meer dan 6 zitplaatsen? Dan is de Ford Transit Custom personenbus de beste optie, deze heeft namelijk 9 zitplaatsen. 

Wilt u ook rondrijden in de Ford Transit Custom? Bekijk hier onze leasevoorraad.

Ford Transit Custom

3. Renault Trafic

De Renault Trafic, een compacte, ergonomische bedrijfswagen in zijn klasse. Ergonomisch, omdat deze bedrijfswagen niet alleen beschikt over een verstelbaar stuurwiel, maar ook over ergonomische stoelen. De Renault Trafic is er in vier verschillende uitvoeringen: de Gesloten Bestelwagen (beschikbaar in twee verschillende lengtes en hoogtes), Dubbele Cabine, Platform Cabine en Passenger (beschikbaar in twee lengtes). Het laadvermogen van de Renault Trafic is 1162 kg, met een laadvolume van 5,2 m3 bij de L1 variant en 6 m3 bij de L2 variant. 

Ook de compacte Renault Trafic leasen? Bekijk hier onze leasevoorraad. 

Benieuwd welke personenauto’s in het tweede kwartaal van 2019 het meest geleasd werden? Klik dan hier. 

Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u één van deze bedrijfswagens leasen met financial lease? Vul uw informatie in in de leasecalculator en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt al binnen 24 uur rondrijden in uw leaseauto! 

Terug naar overzicht