Meest verkochte sportcoupé ter wereld leasen? Dat kan!

Vandaag werd de meest verkochte sportcoupé ter wereld (2019) weer bekend gemaakt. Echt een verrassing was het niet, want de auto’s van dit merk voeren al 4 jaar lang de titel: ‘meest verkochte sportcoupé ter wereld.’

En dat is natuurlijk niet voor niets zo! In deze blog delen wij alles over de meest verkochte sportcoupé ter wereld met je, ofwel: de Ford Mustang.

Hoewel deze sportieve auto’s vooral in de Verenigde Staten populair zijn, zien we de Ford Mustangs in Europa relatief weinig. Toch werden er 2.300 Mustangs in het eerste kwartaal van 2019 in Europa verkocht. Een stijging van ruim 27% ten opzichte van vorig jaar.

Ford Mustang

Alweer vijfenvijftig jaar geleden werd de Ford Mustang voor het eerst geïntroduceerd. In 2018 was de Mustang te koop in 146 landen. Van de Ford Mustang zijn er inmiddels verschillende uitvoeringen: de 2.3 EcoBoost en 5.0 V8 GT. Hieronder geven we de specificaties van deze modellen:

2.3 EcoBoost

Motor: 2,3L met verhoogde overboost en verlaagde emissies
Vermogen: 290 pk
Koppel: 440 Nm
CO2: 199 g/km
Brandstof: 9 L/100 km

5.0 V8 GT

Motor: 5,0 L met directe dubbele-brandstofinspuiting onder hoge druk en indirecte brandstofinspuiting onder lage druk
Vermogen: 450 pk
Koppel: 529 Nm
CO2: 277 g/km
Brandstof: 12,4 L/100 km

Ford Mustang

Qua uiterlijk is het ook niet gek dat de Ford Mustang is verkozen tot de meest verkochte sportcoupé. De Mustangs zijn namelijk sportief gestroomlijnd, hebben ultradunne koplampen en hebben iconische achterlichten met drie strepen. Het interieur van de Ford Mustang is comfortabel ingericht: een verwarmd lederen stuur, sportieve stoelen en slimme technologie binnen handbereik.

Ook rondrijden in een Ford Mustang? Het leasen van deze sportcoupé kan al tegen een vast, laag maandbedrag bij ROS finance. Bekijk de meestverkochte sportcoupé ter wereld in onze leasevoorraad.

Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u een Ford Mustang leasen met financial lease? Vul uw informatie in in de leasecalculator en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt al binnen 24 uur rondrijden in uw leaseauto!

 

Terug naar overzicht