Merken

BMW leasen

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW voor uw bedrijf? Bij ROS Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod BMW-modellen. U bepaalt zelf de looptijd van uw contract die past bij de auto én uw persoonlijke situatie. Geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een […]

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW voor uw bedrijf? Bij ROS Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod BMW-modellen. U bepaalt zelf de looptijd van uw contract die past bij de auto én uw persoonlijke situatie. Geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

BMW

Auto’s, markante persoonlijkheden en technische innovaties kenmerken de geschiedenis van Bayerische Motoren Werke, kortweg BMW. Het Duitse merk werd verder gevormd door mijlpalen en innovaties. BMW maakt, zoals de slagzin het al zegt, rijden geweldig. BMW staat bekend als producent van luxe en sportieve auto’s met veel vermogen. Naast het sportieve imago staat het merk ook voor kwaliteit en degelijkheid. Bekende series zijn de BMW 1-serie tot BMW 7-serie, BMW X-serie en BMW M-serie.

BMW personenauto’s

BMW kent diverse topmodellen, waarbij elk model zijn eigen unieke eigenschappen heeft.

Alle modellen van BMW beschikken over de bekende TwinPower turbomotoren. Daarnaast staat ook milieu centraal bij het Duitse automerk. Dit is onder andere terug te zien aan de energie die wordt gestoken in het reduceren van brandstofverbruik. Rijcomfort is ook ontzettend belangrijk voor BMW. ConnectedDrive zorgt voor gemak en een gevoel van veiligheid.

> Bekijk BMW leaseauto’s

BMW leasen met financial lease

Het aanschaffen van een BMW personenauto met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers.

Met financial lease schaft u een auto aan, zonder aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie dus, zeker voor startende ondernemers! U betaalt het aankoopbedrag van uw wagen niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan, volledig boetevrij.

Regel de financiering van uw BMW bij ROS finance, en profiteer van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de BMW van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een BMW wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. We weten als geen ander hoe fijn het is als uw zaken snel geregeld kunnen worden en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur te regelen.
Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.

De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Klantreview
Datum
Dienst
BMW Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star
Bekijk alle BMW auto's
Klantreview
Datum
Dienst
BMW Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star