Merken

Citroën leasen

Wilt u een Citroën leasen? In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Citroën bedrijfswagens en personenauto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen. Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur in uw nieuwe of tweedehands leaseauto […]

Wilt u een Citroën leasen? In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Citroën bedrijfswagens en personenauto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen.

Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur in uw nieuwe of tweedehands leaseauto rondrijden.

Citroën

Citroën is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door André Citroën en is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot Citroën. Bij de ontwikkeling van technologieën staat voor Citroën de mens centraal. Vanaf de start van het ontwerpproces tot moderne recyclingtechnieken, bij elke fase probeert Citroën de milieubelasting van de door het merk geproduceerde auto’s te beperken. Bekende Citroën modellen zijn onder andere de Citroën C1, Citroën C3, Citroën C3 Picasso, Citroën C4, Citroën C4 Cactus en Citroën C5 Tourer.

Citroën C4 Cactus

Met de lancering van de C4 Cactus in 2015, ving Citroën hoge ogen. Deze unieke, compacte hatchback won de prestigieuze World Car Design of the Year Award 2015 dankzij haar slimme innovaties en geheel eigen stijl.

In 2018 onthulde Citroën de vernieuwde C4 Cactus. Het was daarmee de eerste auto in Europa die voorzien was van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats.

Citroën Bedrijfswagens

De Jumpy en Jumper zijn de bedrijfswagens van Citroën. De Citroën Jumper onderscheidt zich door een strak, gestroomlijnd ontwerp en is veilig en zuinig in gebruik. De Jumper komt in verschillende uitvoeringen met een laadlengte tot wel 4,070 meter en een laadbreedte van 2,168 meter. Daarmee heeft de Jumper een laadvolume tot wel 17m3. Kortom: een zeer geliefde bedrijfswagen dankzij de grote laadruimte, rijcomfort en zuinig gebruik.

In onze leasevoorraad vindt u altijd een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Citroën bedrijfswagens en personenauto’s.

> Bekijk Citroën leaseauto’s

Citroën leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Citroën bedrijfswagen of personenauto met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers en zzp’ers.

Dankzij financial lease kunt u een auto of bedrijfswagen aanschaffen en toch uw liquiditeit behouden. U betaalt het aankoopbedrag namelijk niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af voor uw auto aan de leasemaatschappij. Tussentijds boetevrij aflossen behoort ook tot de mogelijkheden.

Door uw financiering te regelen bij ROS finance, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • BTW-terugvordering, investerings- en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Citroën van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Citroën wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. We weten als geen ander hoe fijn het is als uw zaken snel geregeld kunnen worden en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur te regelen.

Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk.  Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.
De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Klantreview
Datum
Dienst
Citroen Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star
Bekijk alle Citroën auto's
Klantreview
Datum
Dienst
Citroen Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star