Merken

Citroën Financial Lease

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen of personenauto? Bij Ros Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod Citroën modellen. U bepaalt zelf de looptijd die past bij de afschrijving van de leaseperiode van de auto én uw persoonlijke situatie. Dus geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste […]

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen of personenauto? Bij Ros Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod Citroën modellen. U bepaalt zelf de looptijd die past bij de afschrijving van de leaseperiode van de auto én uw persoonlijke situatie. Dus geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Benzine, diesel, LPG of elektrisch?

De  keuze voor een benzine, diesel, LPG  of elektrische auto hangt af van het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden. Onze financial lease specialisten denken met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden.

De kracht van Citroën

Citroën is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door André Citroën en is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot Citroën. Bij de ontwikkeling van technologieën staat voor Citroën de mens centraal. Vanaf de start van het ontwerpproces tot moderne recyclingtechnieken, bij elke fase probeert Citroën de milieubelasting van de door het merk geproduceerde auto’s te beperken. Bekende Citroën modellen zijn onder andere de Citroën C1, Citroën C3, Citroën C3 Picasso, Citroën C4, Citroën C4 Cactus en Citroën C5 Tourer.

Ontdek welk model bij u past!

Waarom Citroën financial lease via Finance?

Wie een auto wil kopen vindt in ons een betrouwbare partner. Onze financial lease specialisten zorgen ervoor dat u de beste aankoop doet, onder de beste omstandigheden. Open, eerlijk en recht door zee. Zo kleuren we persoonlijk contact in. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken waarmee we samenwerken.

Oog voor uw persoonlijke situatie

We zetten alles voor u op een rijtje met oog op uw persoonlijke situatie. Dit doen wij door rekening te houden met:

  • inkomsten;
  • lasten;
  • kredietverleden;
  • doel van de lening.

Wij denken met u mee

Wij denken breed met u mee over wat het beste bij uw wensen, budget en bedrijfsvoering past. Daarbij adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Zo komen we tot een op maat gesneden constructie die net zo goed aanvoelt als uw nieuwe bolide.

Klantreview
Datum
Dienst
Citroen Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star
Bekijk alle Citroën auto's
Klantreview
Datum
Dienst
Citroen Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star