Merken

Fiat leasen

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Fiat voor uw bedrijf? Bij ROS Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod Fiat-modellen. U bepaalt zelf de looptijd van uw contract die past bij de auto én uw persoonlijke situatie. Geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een […]

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Fiat voor uw bedrijf? Bij ROS Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod Fiat-modellen. U bepaalt zelf de looptijd van uw contract die past bij de auto én uw persoonlijke situatie. Geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Fiat

In 1899 opgericht en groot geworden met kleine auto’s. Dat is Fiat. Sinds de oprichting in het Italiaanse Turijn heeft Fiat met haar modellen en nieuwe ideeën, stap voor stap, haar eigen geschiedenis geschreven en een bijdrage geleverd aan het mobiel maken van Italië en de rest van de wereld. Bij Fiat geloven ze in de toekomst en in de kracht van de eigen ideeën. Door dit te in de voertuigen tot uiting te laten komen geven ze gestalte aan de eigen toekomst.

Fiat bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Fiat staan vooral bekend als compacte alleskunners met krachtige dieselmotoren. Door de verschillende kleine formaten van o.a. de Fiat Fiorino en de Fiat Doblò Cargo zijn de bedrijfswagens uitstekend voor distributie in de stad. Grotere bedrijfswagen zoals de Fiat Ducato en Fiat Talento blinken uit door hun grote laadruimtes en grote diversiteit aan opties.

Fiat personenauto’s

De personenauto’s van Fiat bevatten net als de vaderlandse cultuur de drang om te presteren. Daarnaast behoren de modellen van Fiat tot de meest milieuvriendelijke auto’s op de markt. Met verschillende modellen voor in de stad, het gezin en zelfs off-road, is er altijd wel een Fiat die precies bij u past.

> Bekijk Fiat leaseauto’s

Fiat leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Fiat personenauto met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers.

Met financial lease schaft u een auto aan, zonder aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie dus, zeker voor startende ondernemers! U betaalt het aankoopbedrag van uw wagen niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan, volledig boetevrij.

Regel de financiering van uw Fiat bij ROS finance, en profiteer van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Fiat van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Fiat wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. We weten als geen ander hoe fijn het is als uw zaken snel geregeld kunnen worden en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur te regelen.
Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.

De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Bekijk alle Fiat auto's