Merken

Ford leasen

Wilt u een Ford leasen? Dan bent u bij ROS finance aan het juiste adres. Op onze website vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Ford bedrijfswagens en personenauto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen. Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u […]

Wilt u een Ford leasen? Dan bent u bij ROS finance aan het juiste adres. Op onze website vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Ford bedrijfswagens en personenauto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen.

Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur in uw nieuwe of tweedehands leaseauto rondrijden.

Ford

Al vanaf de oprichting van het merk Ford was het de bedoeling om aantrekkelijk geprijsde modellen voor een breed publiek te produceren. Ford stond als enige autoproducent op de lijst van ‘s werelds meest ethische bedrijven (Ethisphere Institute, 2016). Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Ford belangrijk. Zo zijn alle nieuw ontwikkelde Ford-modellen 85% recyclebaar en wordt er onder andere gerecycled materiaal van bumpers, banden, plastic flessen en kleding gebruikt in de productie van nieuwe auto’s.

Ford Transit

De Ford Transit is de enige bedrijfswagen van Ford en ook direct één van de meest geleasde bedrijfswagens met financial lease. De Transit is geproduceerd in diverse uitvoeringen voor zowel het vervoer van personen als materialen. De Transit Courier is in het bijzonder geschikt voor personenvervoer en beschikt daarnaast over laadvolume tot 2,3m2. Wie op zoek is naar een bedrijfswagen met extra veel laadvolume, vindt een passende bedrijfswagen in de Ford Transit met een laadvolume tot wel 15,1m3 en laadvermogen tot 2.300kg.
ford-transit-lease

Ford Focus

De Ford Focus is een populaire leaseauto onder de zakelijke rijders. De nieuwe Ford Focus staat voor comfort, kracht en gemak en is bovendien zuinig in gebruik. De Focus wordt geleverd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automaat met 8 versnellingen en beschikt over allerlei moderne technologieën die uw veiligheid op de weg extra kunnen garanderen.

> Bekijk Ford leaseauto’s

Ford leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Ford bedrijfswagen of personenauto met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers en zzp’ers.

Met financial lease schaft u een auto of bedrijfswagen aan, zonder aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie dus, zeker voor startende ondernemers! U betaalt het aankoopbedrag van uw wagen niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan, volledig boetevrij.

Regel de financiering van uw bedrijfswagen of auto bij ROS finance, en profiteer van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Ford van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Ford wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. We weten als geen ander hoe fijn het is als uw zaken snel geregeld kunnen worden en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur te regelen.

Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.
De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Klantreview
Datum
Dienst
Ford Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star
Bekijk alle Ford auto's
Klantreview
Datum
Dienst
Ford Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star