Merken

Hyundai leasen

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Hyundai voor uw bedrijf? Bij ROS Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod Hyundai-modellen. U bepaalt zelf de looptijd van uw contract die past bij de auto én uw persoonlijke situatie. Geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een […]

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Hyundai voor uw bedrijf? Bij ROS Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod Hyundai-modellen. U bepaalt zelf de looptijd van uw contract die past bij de auto én uw persoonlijke situatie. Geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Hyundai

Hyundai is in 1967 opgericht en één van de succesvolste automerken van dit moment. De kracht van dit merk zit in de constante innovatie en de ambitie om steeds maar weer te blijven presteren. Niet voor niets is het Zuid-Koreaanse merk de op drie na grootste autoproducent ter wereld. Al meer dan 30 jaar timmert Hyundai aan de weg in Europa, met steeds meer succes. In Nederland behoort Hyundai dan ook tot de bestverkopende autoproducenten.

Hyundai bedrijfswagens

Met de H300 en de H350 heeft ook een niet-Europees merk bedrijfswagens op de markt gebracht. Bij deze bedrijfswagens is de voorkant typisch Hyundai. Een sterk vormgegeven grille en strak gedesignde koplampen met LED-verlichting. De voorkant geeft Hyundai een heel eigen gezicht en maken de bedrijfswagens erg herkenbaar. Dankzij de ruime laadruime is het vervoeren van materialen geen enkel probleem.

Hyundai personenauto’s

Hyundai kent diverse modellen, waarbij de modellen ook verschillende eigenschappen hebben. De verschillende modellen maken stuk voor stuk indruk door de krachtige designs, comfort en bedieningsgemak van de opties.

> Bekijk Hyundai leaseauto’s


Hyundai leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Hyundai personenauto met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers.

Met financial lease schaft u een auto aan, zonder aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie dus, zeker voor startende ondernemers! U betaalt het aankoopbedrag van uw wagen niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan, volledig boetevrij.

Regel de financiering van uw Hyundai bij ROS finance, en profiteer van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Hyundai van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Hyundai wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. We weten als geen ander hoe fijn het is als uw zaken snel geregeld kunnen worden en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur te regelen.
Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.

De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Bekijk alle Hyundai auto's