Merken

Mercedes-Benz leasen

Wilt u een Mercedes-Benz leasen? In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Mercedes-Benz modellen die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen. Dankzij financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur na uw aanvraag in uw nieuwe of tweedehands […]

Wilt u een Mercedes-Benz leasen? In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Mercedes-Benz modellen die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen. Dankzij financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur na uw aanvraag in uw nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz rondrijden.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is een Duits automerk dat staat voor verantwoord en representatief rijden in combinatie met een gunstige fiscale bijtelling. Technische innovaties resulteren in efficiënte motoren, gunstig brandstofverbruik en een verlaagde CO2-uitstoot. Mercedes-Benz heeft modellen in verschillende uitvoeringen en het merk behoort al jarenlang tot de meest populaire leaseauto’s bij ROS finance. Zowel de personenauto’s als bedrijfswagens van Mercedes-Benz zijn erg in trek als het gaat om financial lease.

Mercedes-Benz bedrijfswagens

Zo is de Mercedes-Benz Sprinter al tijden de meest geleasde bedrijfswagen bij ROS finance dankzij de ruime laadruimte, groot laadvermogen en verschillende uitvoeringen voor zowel personenvervoer als het vervoeren van materialen.

Mercedes-Benz personenauto’s

Qua personenauto’s staat Mercedes-Benz bekend om haar limousine-uitvoeringen, waarbij de Mercedes-Benz E-klasse, C-klasse en S-klasse dankzij het strakke, zakelijke design en comfort populaire modellen zijn onder zakelijke rijders.

In onze leasevoorraad vindt u altijd een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Mercedes-Benz bedrijfswagens en personenauto’s.

> Bekijk Mercedes-Benz auto’s

Mercedes-Benz leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Mercedes-Benz met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers, zzp’ers, grote en kleine organisaties.

Dankzij financial lease kunt u een auto of bedrijfswagen aanschaffen zonder dat u daarvoor in één keer een groot bedrag hoeft neer te tellen. Een interessante optie voor elke ondernemer, omdat u zo uw liquiditeit behoudt! Bij financial lease bent u de economisch eigenaar van de auto en betaalt u elke maand een vast bedrag af aan de leasemaatschappij die de financiering voor u heeft verzorgd. Tussentijds extra aflossen (boetevrij!) behoort ook tot de mogelijkheden.

Door uw financiering te regelen bij ROS finance, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leaseperiodes van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investerings- en renteaftrek
  • Investeren zonder verlies van liquiditeit
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Mercedes-Benz van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering. Neem contact op met onze lease-adviseurs en uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Mercedes-Benz wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. We weten als geen ander hoe fijn het is als uw zaken snel geregeld kunnen worden en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur rond te krijgen.

Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties, rekening houdend met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.

De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Klantreview
Datum
Dienst
Mercedes-Benz Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star
Bekijk alle Mercedes-Benz auto's
Klantreview
Datum
Dienst
Mercedes-Benz Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star