Merken

Opel leasen

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Opel? Bij ROS finance vindt u een ruim aanbod aan Opel bedrijfswagens en personenauto’s die u met financial lease kunt financieren. Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur in uw nieuwe of tweedehands leaseauto rondrijden. […]

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Opel? Bij ROS finance vindt u een ruim aanbod aan Opel bedrijfswagens en personenauto’s die u met financial lease kunt financieren.
Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur in uw nieuwe of tweedehands leaseauto rondrijden.

Opel

Als je aan Opel denkt, denk je aan de krachtige uitdrukking “Wir leben auto’s”. Die uitdrukking vormt alles waar Opel voor staat. Het merk staat bekend om de praktische innovaties, de toekomstgerichte designfilosofie en verantwoordelijkheid ten opzichte van de wereld waarin we leven. De filosofie van het Opel merk is klanten te voorzien van de beste high performance modellen. Bekende Opel modellen zijn de Opel Corsa, Opel Astra en de Opel Vivaro.

Opel Vivaro bedrijfswagen

De Opel Vivaro is een populaire bedrijfswagen voor het transporteren van volumineuze materialen en gereedschappen. Als opvolger van de Opel Arena is hij de enige minibus die Opel sinds 2001 aanbiedt. Vooral de krachtige dieselmotoren in combinatie met een zuinig brandstofverbruik zijn de redenen van de populariteit van deze bedrijfswagen. Qua veiligheid is de Opel Vivaro helemaal up-to-date. Voor- en zijairbags en de gangbare elektronische veiligheidssystemen zoals ESP horen tot de standaarduitrusting. Ook heeft de Vivaro een erg veilige wegligging, ook wanneer deze zwaar beladen is.

Opel Astra

De Opel Astra is een van de populairste leaseauto’s uit de compactclass. De Astra was de opvolger van de Kadette en werd tijdens het Driving Business evenement van het vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2018.

> Bekijk Opel leaseauto’s

Opel leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Opel bedrijfswagen of personenauto met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers, zzp’ers, grote en kleine bedrijven.

Met financial lease schaft u een auto of bedrijfswagen aan zonder aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie dus, zeker wanneer u een startende ondernemer bent! U betaalt het aankoopbedrag van uw auto niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan, volledig boetevrij.

Regel de financiering van uw bedrijfswagen of auto bij ROS finance, en profiteer van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Opel van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Opel wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. We weten als geen ander hoe fijn het is als uw zaken snel geregeld kunnen worden en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur te regelen.
Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.

De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Bekijk alle Opel auto's