Merken

Seat leasen

Wilt u een Seat leasen? Dan bent u bij ROS finance aan het juiste adres. Op onze website vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Seat bedrijfswagens en personenauto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen. Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u […]

Wilt u een Seat leasen? Dan bent u bij ROS finance aan het juiste adres. Op onze website vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Seat bedrijfswagens en personenauto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen.

Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur in uw nieuwe of tweedehands leaseauto rondrijden.

Seat

Dynamisch, designgericht en innovatief. Dat is waar het het Spaanse Seat voor staat. De autofabrikant, die tot de Volkswagen-groep behoort, levert een breed aanbod aan praktische auto’s geschoeid op de Duitse techniek. Door het combineren van de Spaanse en die Duitse technieken produceren zij auto’s waarmee ze zich willen onderscheiden van de massa.

Seat personenauto’s

Seat biedt veel verschillende personenauto’s aan in diverse klasses. Zo is de Mii de aanbieding in de compacte klasse en de instapversie is dan weer één van de goedkoopste auto’s op de prijslijst. De Ibiza en Leon moeten het hebben van een sportiever design en de Duitse technieken. De Seat Alhambra is weer nagenoeg identiek aan de Volkswagen Sharan. “Unieke, betrouwbare auto’s met een design waar je u tegen zegt”, aldus de Spaanse autofabrikant Seat.

> Bekijk Seat leaseauto’s

Seat leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Seat bedrijfswagen of personenauto met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers en zzp’ers.

Met financial lease schaft u een auto of bedrijfswagen aan, zonder aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie dus, zeker voor startende ondernemers! U betaalt het aankoopbedrag van uw wagen niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan, volledig boetevrij.

Regel de financiering van uw bedrijfswagen of auto bij ROS finance, en profiteer van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Seat van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering.

Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Seat wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. We weten als geen ander hoe fijn het is als uw zaken snel geregeld kunnen worden en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur te regelen.
Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.

De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Bekijk alle Seat auto's