Merken

Škoda leasen

Wilt u een Škoda leasen? In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Škoda auto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt financieren. Met financial lease profiteert u van vele praktische én financiële voordelen en kunt u al binnen 24 uur na uw aanvraag in uw nieuwe of tweedehands Škoda rondrijden. Škoda […]

Wilt u een Škoda leasen? In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Škoda auto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt financieren. Met financial lease profiteert u van vele praktische én financiële voordelen en kunt u al binnen 24 uur na uw aanvraag in uw nieuwe of tweedehands Škoda rondrijden.

Škoda

Škoda is één van de oudste autofabrikanten ter wereld. In 1895 werd in Tsjechië gestart met de bouw van fietsen en kort daarna volgden motoren en ook de auto’s. Sinds 1991 is Škoda onderdeel van de Volkswagen Group. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt Škoda zelfstandig auto’s. Ook produceert de Tsjechische autofabrikant zelfstandig onderdelen, motoren en transmissies. Mede dankzij het steeds bredere en duurzame modellenprogramma maakt ŠKODA ook in Nederland een spectaculaire groei door.

Škoda Personenauto’s

Binnen de Volkswagen Groep profileert het Tsjechische merk zich vooral met ‘value for money’. Het brede en duurzame modellenprogramma loopt uiteen van de Citigo en Fabia, de Octavia en de Superb. Met de Yeti en de Kodiaq is Skoda ook vertegenwoordigd met SUV-wagens.

Ontdek alle Škoda modellen in onze leasevoorraad!

> Bekijk Škoda auto’s

Škoda leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Škoda met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers en zzp’ers.

Met financial lease kunt u namelijk een auto of bedrijfswagen financieren zonder dat u daarvoor in één keer een groot bedrag beschikbaar hoeft te stellen. Een interessante optie voor elke ondernemer, omdat u zo uw liquiditeit behoudt! Met financial lease betaalt u elke maand een vast bedrag aan de leasemaatschappij die de financiering voor u heeft verzorgd. Doordat u economisch eigenaar bent van de auto of bedrijfswagen, profiteert u van diverse belastingvoordelen.

Waarom financial lease?

  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leaseperiodes van 12 tot 60 maanden
  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Investeren zonder verlies van liquiditeit
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investerings- en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Škoda van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering. Neem contact op met onze lease-adviseurs en uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Škoda wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. De afgelopen jaren hebben we honderden financieringen verstrekt aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We denken graag met u mee en adviseren u over de verschillende opties. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We houden van snel schakelen en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur rond te krijgen bij de banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken, zodat u snel kunt rijden in uw nieuwe of tweedehands Škoda.  

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Bekijk alle Škoda auto’s