Merken

Tesla leasen

Bent u zakelijk rijder en op zoek naar een nieuwe of tweedehands Tesla? Bij ROS Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod Tesla-modellen die u kunt financieren met financial lease. U bepaalt zelf de auto, de looptijd van uw financiering en de slottermijn die passen bij uw persoonlijke situatie. Dus geen ondoorzichtige financiële […]

Bent u zakelijk rijder en op zoek naar een nieuwe of tweedehands Tesla? Bij ROS Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod Tesla-modellen die u kunt financieren met financial lease. U bepaalt zelf de auto, de looptijd van uw financiering en de slottermijn die passen bij uw persoonlijke situatie. Dus geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Tesla

Tesla is in 2003 opgericht door een groep ingenieurs die wilden bewijzen dat elektrische voertuigen zelfs beter, sneller en leuker kunnen zijn dan benzineauto’s. Tesla gelooft dat hoe sneller de wereld overstapt van fossiele brandstoffen naar een toekomst zonder CO2-uitstoot, hoe beter. De producent van luxe elektrische auto’s heeft de ambitie om een grote autobouwer te worden door eerst dure wagens te ontwikkelen en vervolgens de inkomsten en technologieën te gebruiken voor goedkopere modellen.

Tesla personenauto’s

De bekendste modellen van Tesla zijn de Tesla Model S en Model X. Dankzij het strakke en luxe design en de comfort zijn het populaire leaseauto’s onder zakelijke rijders.
Alle modellen komen standaard met de benodigde software om van de elektrische technologie, waar Tesla zo bekend om staat, gebruik te kunnen maken.

In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Tesla personenauto’s.

> Bekijk Tesla leaseauto’s

Tesla leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Tesla Model S of Model X met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers en organisaties.

Dankzij financial lease schaft u een auto aan, zonder een aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie voor elke ondernemer dus! U betaalt het aankoopbedrag van uw wagen niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan, volledig boetevrij.

Regel de financiering van uw bedrijfswagen of auto bij ROS finance, en profiteer van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Tesla van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering. Neem contact op met onze lease-adviseurs en uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Tesla wil leasen vindt in ons een betrouwbare partner. Onze financial lease specialisten zorgen ervoor dat u de beste aankoop doet, onder de beste omstandigheden. Open, eerlijk en recht door zee. Zo kleuren we persoonlijk contact in. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken waarmee we samenwerken.
Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.

De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Klantreview
Datum
Dienst
Tesla Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star
Bekijk alle Tesla auto's
Klantreview
Datum
Dienst
Tesla Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star