Merken

Volvo leasen

Wilt u een Volvo leasen? In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Volvo bedrijfswagens en personenauto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen. Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur in uw nieuwe of tweedehands leaseauto rondrijden. Volvo […]

Wilt u een Volvo leasen? In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Volvo bedrijfswagens en personenauto’s die u bij ROS finance met financial lease kunt aanschaffen.

Met financial lease profiteert u van vele financiële én praktische voordelen en kunt u al binnen 24 uur in uw nieuwe of tweedehands leaseauto rondrijden.

Volvo

In 1927 begon Volvo met de productie van auto’s, omdat ze van mening waren dat niemand auto’s maakte die sterk en veilig genoeg waren voor de Zweedse wegen. In de loop der jaren hebben ze verschillende innovaties gelanceerd, waarvan sommige de wereld hebben veranderd. Het is die engagement dat Volvo motiveert om telkens weer het volgende grote idee te ontwikkelen.

Volvo personenauto’s

De bekendste modellen van de Zweeds fabrikant zijn de Volvo V40 en V60. Met een zelfverzekerd design en gedurfde verhoudingen is het rijden in een Volvo ieder moment de moeite waard. Puur rijplezier en comfort staan centraal. Dankzij de innovatieve technologieën en een vooropstaande veiligheid is Volvo een populair merk onder verschillende soorten rijders.

In onze leasevoorraad vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Volvo personenauto’s.

> Bekijk Volvo leaseauto’s

Volvo leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Volvo met financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers en organisaties.

Dankzij financial lease schaft u een auto aan, zonder een aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie voor elke ondernemer dus! U betaalt het aankoopbedrag van uw wagen niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan, volledig boetevrij.

Regel de financiering van uw bedrijfswagen of auto bij ROS finance, en profiteer van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Volvo van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering. Neem contact op met onze lease-adviseurs en uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Volvo wil leasen vindt in ons een betrouwbare partner. Onze financial lease specialisten zorgen ervoor dat u de beste aankoop doet, onder de beste omstandigheden. Open, eerlijk en recht door zee. Zo kleuren we persoonlijk contact in. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken waarmee we samenwerken.
Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.

De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Bekijk alle Volvo auto's