Nieuw bij ROS finance: leaseperiode van 72 maanden

Kent u de voordelen van financial lease al? Wanneer u als ondernemer of zzp’er een personen- of bedrijfsauto least, hoeft u het aankoopbedrag niet in één keer te betalen, maar lost u elke maand een vast bedrag af. Daarbij bepaalt u zelf de looptijd van uw financial lease contract: 12, 24, 36, 48 of 60 maanden… maar sinds deze week kunt u bij ROS finance ook kiezen voor een leaseperiode van 72 maanden!
Daarmee is ROS finance één van de eerste leasemaatschappijen in Nederland die deze leasetermijn aanbiedt.

Bepaal zelf de looptijd!

Bij ROS finance bepaalt u zelf de looptijd van uw financial lease contract. U kon dus al kiezen uit een termijn van 12, 24, 36, 48 of 60 en daarbij komt nu ook de nieuwe leasetermijn van 72 maanden.
Het voordeel van deze lange looptijd, is dat we nog lagere maandbedragen kunnen aanbieden en u in sommige gevallen al voor minder dan €100,- per maand een auto kunt leasen. Ook de slottermijn bepaalt u zelf bij ROS finance.

Welke looptijd moet ik kiezen?

Wanneer u verwacht de komende jaren weinig budget beschikbaar te hebben voor een auto, is de lange leaseperiode (van bijvoorbeeld 72 maanden) een interessante optie voor u. Op deze manier zijn uw maandelijkse kosten zo laag mogelijk en hoeft u niet in één keer aanspraak te maken op uw liquiditeit. Zit u qua budget in een andere situatie? Lees dan onze blog met meer informatie over looptijd en slottermijn.

Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u een bedrijfs- of personenauto leasen met financial lease? Vul uw informatie in in de leasecalculator en vraag een vrijblijvende offerte aan, waar u nu dus zelfs kunt kiezen voor een looptijd van 72 maanden. U kunt al binnen 24 uur rondrijden in uw leaseauto!

Terug naar overzicht