De nieuwe Fiat Talento bedrijfswagen

Op zoek naar een compacte, moderne bedrijfswagen met bijzonder veel laadruimte- en vermogen? Dan is de nieuwe Fiat Talento misschien wel wat voor u.
In deze blog vertellen wij u graag meer over deze nieuwe bedrijfswagen.

Fiat Talento uitvoeringen

De nieuwe Fiat Talento is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die verschillen in wielbasis, hoogte en laadruimte.
De Talento met laag dak is ruim 1,9 meter hoog en heeft een laadvolume van 5,2 m3 met korte wielbasis en 6 m3 met lange wielbasis. De Talento met hoog dak is bijna 2,5 meter hoog en heeft een laadvolume tot wel 8,6 m3.

Ruime doorlaadmogelijkheid

De Fiat Talento staat bekend om haar ruime laadruimte. De Talento kent een zogenaamde “CargoPlus-doorlaadmogelijkheid”, waarbij extra ruimte onder de bijrijdersstoel is vrijgemaakt. In de Talento bedrijfswagen met lange wielbasis kunt u daardoor voorwerpen vervoeren met een lengte tot 4,15 meter.

De bedrijfswagen beschikt over een zijschuifdeur die het makkelijker maakt om grote en zware voorwerpen uit te laden.
Dankzij de symmetrische achterdeuren die over de gehele breedte en ruimte lopen, kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare laadruimte.

Talento met dubbele cabine

Ook aan de bestuurder en passagiers is gedacht. De Talento met dubbele cabine biedt voldoende zitplaatsen en beschikt daarnaast ook over 3,2 m3 laadruimte bij korte wielbasis en 4 m3 bij lange wielbasis.

Motoraanbod van de Fiat Talento

De Talento is verkrijgbaar met verschillende dieselmotoren, waardoor er voor elk doeleinde een passende motor is. U bent altijd verzekerd van de minimale bedrijfskosten dankzij de juiste balans tussen prestatieniveau en brandstofverbruik.

De Talento kent vijf verschillende typen motors:

  • MultiJet (70 kW, 95 PK)
  • EcoJet (70 kW, 95 PK)
  • MultiJet (88 kW, 120 PK)
  • EcoJet (92 kW, 125 PK)
  • EcoJet (107 kW, 145 PK)

De Fiat Talento is verkrijgbaar vanaf €18.250,-. Met financial lease kunt u al rondrijden in de Fiat Talento vanaf €260 per maand.
Bekijk onze beschikbare Fiat Talento bedrijfswagens in de leasevoorraad.

Terug naar overzicht