De nieuwe hybride Ford Transit Custom

De Ford Transit is al jaren op rij één van de populairste en meest geleasde bedrijfswagens bij ROS finance. Dat is ook niet zo vreemd, want deze middelgrote bedrijfswagen is dankzij de vele opties samen te stellen voor al uw zakelijke wensen. Daardoor is er altijd wel een uitvoering die past bij uw bedrijf!

Zowel voor personenvervoer als vervoer van materialen is de Ford Transit Custom zeer geschikt: zo wordt de Custom geleverd als bestelauto, bestelauto met dubbele cabine en Kombi-variant.

Daar komt nu een nieuwe variant bij, namelijk de Ford Transit Custom PHEV: een plug-in hybride.

Ford Transit Custom PHEV
Motor & actieradius
Laadtijd van de accu
Laadvermogen
Lancering in 2019

Ford Transit Custom PHEV

Tijdens de jaarlijkse Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) in Hannover presenteerde Ford dit jaar haar nieuwe versie van de altijd al geliefde Transit Custom.

Na de uitgebreide facelift van vorig jaar met onder andere een nieuwe neus met opvallende grille, modernere voorbumper en koplampen, krijgt de Transit Custom daar nu dus een hybride uitvoering bij.

Ford Transit Custom | ROS finance

Motor & actieradius

De Transit Custom PHEV beschikt over een zeer zuinige 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor. De benzinemotor springt bij nadat de auto zeker 50 kilometer aflegt op puur elektrokracht, waardoor de totale actieradius 500 kilometer is.

Laadtijd van de accu

Wanneer de accu van de Transit Custom PHEV thuis wordt opgeladen aan het stopcontact, duurt het ongeveer vijf uur voordat deze volledig opgeladen is. Met een 240-voltaansluiting met 16 of 32 ampère, is de laadtijd slechts drie uur.

Laadvermogen

Het laadvermogen van de nieuwe hybride Transit Custom is volgens Ford identiek aan dat van de dieselversies.

Lancering in 2019

De productie van de nieuwe Ford Transit Custom PHEV is gestart in het derde kwartaal van 2019.

Wilt u een Ford Transit Custom leasen met financial lease? Bekijk het aanbod van Ford Transit Custom bedrijfswagens in onze leasevooraad.

Terug naar overzicht