De Renault Scenic financieren met financial lease

Vanaf 2017 wordt de Renault Scenic via de dealers aangeboden. Zoals gebruikelijk willen wij van Ros Finance u en onze klanten de mogelijkheid bieden om de nieuwste modellen, waaronder de Renault Scenic, te financieren met behulp van financial lease.

Renault Scenic: de flexibele en comfortabele MPV.

Met deze uitvoering van de Scenic heeft Renault zichzelf overtroffen. U heeft als gebruiker nog meer mogelijkheden gekregen om de auto aan te passen naar de voorkeuren van u en uw gezin.

Renault Scenic | ROS finance

Zo kan er geschoven worden met de stoelen van de auto, zodat u alle benodigde spullen voor uw reis of voor uw bedrijf zonder problemen kunt vervoeren. Met verschillende goed doordachte toepassingen wordt het gemak en het comfort aanzienlijk verbeterd. Talloze opbergmogelijkheden, inklapbare elementen, de nieuwste rijtechnieken: aan alle gemakken is gedacht.

Financier de Renault Scenic met financial lease.

Financial lease is niet uitsluitend geschikt voor gebruikte automodellen. Nieuwe auto’s kunnen ook gefinancierd worden met behulp van een financial lease constructie.

Rekenvoorbeeld:

Conform de prijslijst van Renault  is de nieuwe Renault Scenic Zen verkrijgbaar vanaf 26.360 euro.

Stel: u wilt de auto voor deze prijs aanschaffen, wilt deze met financial lease financieren en u wilt daarbij een slottermijn van 5.000 euro hanteren. Wanneer aan de regeling een looptijd van 60 maanden gekoppeld wordt, betaalt u met financial lease maandelijks het lage bedrag van 446,02 euro! 

Wilt u andere voorwaarden hanteren? Bereken uw lage maandbedrag met de financial lease calculator.

Bekijk de Renault Scenic in ons aanbod. Heeft u de nieuwe Renault Scenic elders gezien? Ook dan kunt u deze via Ros Finance aanschaffen met financial lease. Neem deze simpelweg op in de lease calculator en vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. 

 

Terug naar overzicht