De nieuwe Volkswagen Crafter: voor ondernemers, door ondernemers

Binnen het segment met bestelwagens is de Volkswagen Crafter altijd een goedlopend model geweest. Het feit dat Ros finance in het aanbod met leasewagens steevast meer dan 200 verschillende Volkswagen Crafters heeft, spreekt boekdelen. Recent is het nieuwe model van de Crafter aangekondigd, die begin 2017 op de markt gebracht zal worden. Waarom is dit model ideaal voor ondernemers?

Bij de ontwikkeling van dit model zijn de behoeften van ondernemers als uitgangspunt genomen. De ontwikkelaars van Volkswagen hebben veelvuldig in de keuken gekeken bij haar klanten. Door mee te draaien met medewerkers en vele gesprekken te voeren met de afnemers, zijn de behoeften van de doelgroep veel tastbaarder geworden. En dat komt sterk naar voren in de nieuwe Volkswagen Crafter!

volkswagen-crafter-2017-voorkant

De Volkswagen Crafter is kostenefficiënt

Er is één motor ontwikkelt voor deze bestelwagen. De 2.0 Turbo Diesel Injection kan betiteld worden als de meest zuinige motor binnen het segment van de bestelwagens tot nog toe. Deze motor kan, afhangende van de hoeveelheid turbo’s, 102 tot 177 pk leveren. Diesel, efficiëntie én vermogen in één!

Rijgemak en comfort

In het standaardmodel zitten al vele kleine zaken verwerkt, die zorgen voor een hele prettige ervaring. De grote hoeveelheid opbergruimte en toepassingen rondom de bestuurder zijn hier tastbare voorbeelden van. Er is de mogelijkheid om de nieuwe ergoComfort-stoel in te laten bouwen, die in 14 verschillende posities te verstellen is, zodat de stoel altijd perfect aansluit bij de chauffeur.

Standaard is de auto uitgerust met voorwielaandrijving en een bijzonder accuraat Golf-stuurwiel. Zo krijgt de Volkswagen Crafter een uitstekende wegligging, comfortabele en soepele eerste meters en een bijzonder reactievermogen.

volkswagen-crafter-2017-interieur

Uitvoeringen en prijzen

De Crafter wordt beschikbaar gesteld in vele verschillende varianten. Zo zijn er 3 verschillende lengte- en hoogtematen en vier varianten in de carrosserie te bestellen. Om het nog maar niet te hebben over de hoeveelheid opties!

De prijs? Vanaf € 21.950 heeft u deze Volkswagen Crafter al, terwijl de 177pk-versie € 27.500 zal gaan kosten.

Wanneer u gebruikt maakt van de financial lease financieringen van Ros finance, zal u deze Volkswagen Crafter begin 2017 dus kunnen aanschaffen voor €359,26 (uitgaande van een slottermijn van €5.000). Volg ons op onze sociale kanalen en houdt ons in de gaten om als eerste voordelig te kunnen rijden in de nieuwe Volkswagen Crafter! Kunt u niet wachten? Neem dan een kijkje in ons volledige aanbod met financial lease bedrijfswagens.

 

volkswagen-crafter-2017-achterkant

Terug naar overzicht